• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Beveiliging

Zakelijk beveiliging Segway

 

Preventieve werking

Doordat de gebruiker van de Segway PT 20 cm boven de grond staat, heeft deze een groot zichtveld en is nadrukkelijk aanwezig. Dat maakt de Segway PT maar ook de Ninebot erg bruikbaar bij het reguleren van verkeer, begeleiden van grote menigten en surveilleren in binnensteden, op bedrijventerreinen en in grote winkelcentra. Op veel plaatsen is bewezen dat van het inzetten van een Segway PT of Ninebot door beveiligingsdiensten een sterk preventieve werking uitgaat.

Hoge productiviteit

Met behulp van de Segway PT of Ninebot is elke beveiligingsmedewerker in staat om in een korte tijd een groot gebied te bestrijken. De beveiligingsmedewerker kan vaker zijn ronde maken, zowel binnen als rondom een gebouw en beweegt zich snel van het ene gebouw naar het andere. De productiviteit van het personeel wordt aanzienlijk vergroot.

MIA/VAMIL subsidie

Voor de Segway PT is de aantrekkelijke investeringssubsidie MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie? Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op  

Laatst bekeken