• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

BKL

De BKL Cargobike is een Spaans product dat speciaal is ontwikkeld voor zakelijk gebruik. De elektrische bakfiets heeft drie wielen waardoor deze een groot laadvermogen en een verhoogde stabiliteit heeft. Verder kan de Cargobike compleet worden aangepast aan uw wensen. Zo kan er een grote box op worden geplaatst met een inhoud van 550 liter, of kan hij speciaal worden uitgerust met gereedschap voor monteurs of park- en landschap onderhoud. De BKL Cargobike is dus volledig samen te stellen en te personaliseren naar uw behoefte. Neem contact op met E-Milers.com voor alle mogelijkheden van de bakfiets.

Vraag proefrit aan

Uiteenlopende toepassingen

De BKL Cargobike wordt al enige tijd met succes ingezet door diverse bedrijven met steeds weer een eigen specifieke toepassing. Postbedrijven als het Spaanse Correos en DHL brengen er hun post mee rond, bierbrouwers Heineken en Cruzcampo bevoorraden er cafés in drukke binnensteden mee en diverse gemeenten in Spanje en Portugal zetten de BKL bike in voor park- en landschap onderhoud. Ook gebruiken diverse bedrijven de elektrische bakfiets voor monteurs. 

Hoogwaardige kwaliteit

De BKL Cargobike is volledig uit aluminium vervaardigd, zowel het frame als de box, waardoor het voertuig erg licht is. De actieradius kan oplopen tot maar liefst 60 kilometer en de batterij is snel en gemakkelijk te wisselen. Verder heeft de elektrische bakfiets Michelin banden, Shimano remmen en een elektrisch systeem van Continental.

Laatst bekeken