Woon-werkverkeer

 

Woon-werkverkeer

Heeft u genoeg van alle files? Of heeft u telkens moeite met het vinden van een parkeerplaats voor uw auto? Dan is Segway Personal Transporter (PT) of een Ninebot product de juiste oplossing voor u. U vermijdt files, betaalt geen parkeergeld en bent snel op de plaats van bestemming.

Combineer met de auto of trein

Wilt u de vervoermiddelen met de trein combineren? Dan bent u verzekerd van duurzaam vervoer. U overbrugt makkelijk de afstanden van uw huis naar het station en van het station naar uw werkplek. Ook kunt u de Segway PT en Ninebot meenemen in de auto waardoor u niet meer in het centrum hoeft te parkeren. Met de Ninebot Mini Pro en Ninebot One E+ heeft u ook nog eens uw handen vrij. U parkeert uw auto aan de rand van de stad en het laatste deel van uw reis legt u af met de  Segway PT of Ninebot. U heeft hierdoor geen last van files in de binnenstad of hoge parkeerkosten, dit maakt uw reis een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker. 

Compact

De Segway PT en Ninebot producten zijn compact en neemt u gerust in uw auto mee. U kunt simpelweg de stang van de Segway PT, Ninebot E+ en Ninebot Mini Pro loshalen of de Segway PT op een autodrager plaatsen. De Ninebot One E+ heeft helemaal geen stang en is daarmee extra compact en weegt slechts 12,8 kg.

Laatst bekeken