• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Contact

E-Milers-com-Segway-showroom-small

 

Welkom bij E-Milers.com

E-Milers.com heeft een mooie showroom waarin al onze producten staan tentoongesteld. Bent u benieuwd naar onze producten? Dan nodigen wij u graag uit om deze te bekijken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, raden wij u aan om van te voren een afspraak te plannen. Wilt u een testrit maken op een van onze voertuigen? Ook dat kan. Vraag deze hier aan.

In het E-Milers Service Center wordt het onderhoud en reparaties aan onze elektrische vervoermiddelen verricht. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit bent u gegarandeerd van goede service. Het E-Milers Service Center is tevens een afhaalpunt. Heeft u een Segway PT, Silence of Genny bij ons gekocht? Dan kunt u uw bestelling ophalen bij het E-Milers Service Center.


Contactgegevens

De Bloemendaal 5
5221 EB Den Bosch
+31 (0)88 – 012 30 00
info@e-milers.com


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 – 17:30 uur
Zaterdag en zondag op afspraak

 

Laatst bekeken