• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000
Filters sluiten
Filteren op:

Nieuws

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier.

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier .   meer lezen »
Venster sluiten
Nieuws

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier.

Nieuwsgierig wie u aan de andere kant van de lijn of in ons servicecentrum treft? In de blog van deze maand leest u wie er bij E-Milers.com werken en hoe de rollen verdeeld zijn.
E-Milers.com bestaat dit jaar 15 jaar. Dat betekent dat het bedrijf al sinds 2005 ervaring heeft in de verkoop én de service van elektrische voertuigen. Sinds 2 jaar vindt onderhoud en reparatie bovendien niet alleen plaats in het moderne Service Center in ’s-Hertogenbosch, maar ook op locatie vanuit een speciale servicebus.
Segway heeft een nieuwe, verbeterde accu ontwikkeld met een tot wel 60% grotere actieradius. Een uitkomst voor Segway en Genny gebruikers die graag grotere afstanden willen afleggen. De nieuwe accu kan gebruikt worden in de Segway PT i2 (SE), Segway PT x2 (SE) en de Genny elektrische rolstoel.
Voor veel rolstoelgebruikers is de Genny elektrische rolstoel een uitkomst. Maar wat maakt de Genny nou eigenlijk zo handig en uniek? In deze blog geven we antwoord op deze vraag door het verhaal, of eigenlijk de reis, van een Genny gebruiker: Kirsten Maeyaert.
Elektrische voertuigen zijn, net zoals brandstof voertuigen, geen liefhebber van kou. De Lithium-Ion batterijen lopen bij een lage temperatuur sneller leeg. Om uw elektrische Silence scooter ook tijdens de winter in optimale conditie te houden, volgen hier een aantal handige wintertips.
E-Milers.com (voorheen Segway Nederland) is ruim 15 jaar importeur van de Segway Personal Transporter (PT) in Nederland. Het bedrijf verzorgt zowel de verkoop als de service voor de Segway PT in heel Nederland. Hieronder volgen een aantal belangrijke en interessante feiten.
E-Milers.com presenteert tijdens Ecomobiel de langverwachte Silence S03: een elektrische scooter met drie wielen, een verwisselbare accu en een uitzonderlijk laadvermogen van zo’n 120 kg.
Tijdens vakbeurs Ecomobiel introduceert E-Milers.com een elektrische cargobike met een bijzonder groot laadvermogen van maar liefst 1,3 kuub, ideaal voor stadslogistiek.
Bij een rijschool worden vele kilometers gemaakt. Kilometers die fijnstof en CO2 uitstoot veroorzaken. Tenzij de rijschool inzet op duurzaamheid. En dat is precies wat Ronny Janssen van Rijbegeleiding Janssen doet. “Als je de wereld wilt verbeteren dan dien je bij jezelf te beginnen. Op jaarbasis stoten wij nu een stuk minder CO2 uit én besparen we met ons complete wagenpark op maandbasis zo’n € 1.000 op tankbeurten en belastingvoordeel.”
Onlangs werd bekend gemaakt dat er sinds 2012 minder e-scooters worden verkocht dan in de jaren daarvoor. Dat terwijl veel stedencentra brandstofscooters weren en de overheid elektrisch rijden steeds meer stimuleert. Redenen voor de terugval? “Vooroordelen, tegenvallende kwaliteit en e-bikes”, aldus een ervaringsdeskundige.
Uit een uitgebreide studie, uitgevoerd door Silence by Scutum, blijkt dat de Silence batterijen na er 40.000 kilometers mee gereden te hebben nog steeds 97% van hun capaciteit hebben. De studie is uitgevoerd met batterijen met meer dan 400 laad- en ontlaadcycli.
De gemeente Den Haag heeft de eerste 20 elektrische Silence scooters in gebruik genomen. Zij gaan deze gebruiken als opvolgscooters voor de parkeerhandhaving. “We willen meer gaan controleren met behulp van scooters op foutparkeren. Met scooters gaat dit makkelijker én sneller dan met een auto.”
2 van 4