Open huis bij E-Milers.com

Van woensdag 19 tot en met vrijdag 21 april 2017 zetten wij onze deuren open! Ontdek de officiële importeur van Ninebot, Segway, Genny Mobility en Silence e-scooters. Neem een kijkje op de E-Milers markt, maak kennis met het E-Milers.com team en profiteer van speciale actieprijzen. Ook kunt u tijdens het open huis onze producten testen op een speciaal uitgezet parcours. 

U bent van harte welkom van 08.30 tot 17.00 in onze showroom aan De Bloemendaal 5, 5221 EB te ’s-Hertogenbosch (industrieterrein De Vutter).

Op zaterdag 22 april van 10.00 tot 17.00 zet Fietsenmaker Den Bosch, onderdeel van E-Milers.com, haar deuren open speciaal voor iedereen uit Engelen, Den Bosch en omgeving. Maak kennis met onze fietsenmakers, doe mee met de loterij en neem een kijkje op de E-Milers markt. Voor de kids worden er speciale workshops 'Sleutelen aan je fiets' gegeven. 

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.