• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Elektrisch rijden

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Eén van de belangrijkste redenen om elektrisch te rijden is uiteraard de positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu. Er zijn op dit moment zo’n 900 miljoen voertuigen op de wereld die bijna allemaal rijden op fossiele brandstoffen. Deze brandstoffen raken op termijn uitgeput, worden duurder en vervuilen het milieu. De elektrische vervoermiddelen van E-Milers.com zijn allemaal 100% elektrisch en daarmee C02 uitstoot-vrij!

Bekijk onze producten

Daarnaast is geluidsreductie een belangrijk extra voordeel van elektrisch rijden. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische scooter blijkt de meest succesvolle manier te zijn om die overlast in woonwijken en binnenstad tegen te gaan.

Bovendien wordt elektrisch rijden vaak als comfortabeler ervaren dan een voertuig op brandstof. Redenen: de stilte, het gemak van het niet hoeven te schakelen en de snelle acceleratie. En dat zijn nog maar enkele voorbeelden van het comfort van elektrisch rijden. Wilt u het comfort van elektrisch rijden zelf ervaren? Vraag vandaag nog een proefrit aan!

Vraag proefrit aan

Bespaar kosten door elektrisch rijden

Een ander belangrijk voordeel van elektrisch rijden, is de forse besparing op onderhoud- en brandstofkosten. Daarnaast stimuleert de overheid elektrisch rijden, door in veel gevallen financiële en of fiscale voordelen te bieden. De landelijke  MIA/VAMIL regeling is een van de bekendste stimuleringsregelingen. Zo kunt u mogelijk van belastingvoordelen genieten wanneer u investeert in elektrische voertuigen. Voor meer informatie over de subsidies, klik hier.

E-Milers.com biedt bovendien via partner Scooterflex een financieringsmogelijkheid aan voor al onze elektrische voertuigen. Scooterflex is een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als het voertuig gedeeltelijk buiten uw budget valt. U rijdt het voertuig de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt. Bereken uw maandbedrag hier.

Neem nu contact met ons op

Laatst bekeken