Elektrisch rijden

Home-slider-Segwaybooking
De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Eén van de belangrijkste redenen om elektrisch te rijden is uiteraard de positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu. Er zijn op dit moment zo’n 900 miljoen voertuigen op de wereld die bijna allemaal rijden op fossiele brandstoffen. Deze brandstoffen raken op termijn uitgeput, worden duurder en vervuilen het milieu. De elektrische vervoermiddelen van E-Milers.com zijn allemaal 100% elektrisch en daarmee C02 uitstoot-vrij!

Bekijk onze producten!

Bespaar kosten door elektrisch rijden

Een ander belangrijk voordeel van elektrisch rijden, is de forse besparing op brandstofkosten. Daarnaast stimuleert de overheid elektrisch rijden, door in veel gevallen financiële en of fiscale voordelen te bieden. De landelijke  MIA/VAMIL regeling is een van de bekendste stimuleringsregelingen. Zo kunt u mogelijk van belastingvoordelen genieten wanneer u investeert in elektrische voertuigen.

Daarnaast is geluidsreductie een belangrijk extra voordeel van elektrisch rijden. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische scooter blijkt de meest succesvolle manier te zijn om die overlast in woonwijken en binnenstad tegen te gaan.

Bovendien wordt elektrisch rijden vaak als comfortabeler ervaren dan een voertuig op brandstof. Redenen: de stilte, het gemak van het niet hoeven te schakelen en de snelle acceleratie. En dat zijn nog maar enkele voorbeelden van het comfort van elektrisch rijden.

Neem nu contact met ons op!

Laatst bekeken