• Covid 19: onze showroom is geopend op afspraak, het servicecentrum is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Genny

Uw vrijheid terug door de techniek van Segway

De producten van Segway of Genny kunnen een mooie oplossing zijn als u problemen heeft met lopen of staan en het afleggen van lange of korte afstanden. Ze zijn gemakkelijk te besturen, milieuvriendelijken zijn ontwikkeld voor zowel binnen- als buitengebruik. De voertuigen zijn daarnaast erg wendbaar en compact, waardoor kleine ruimtes zoals liften of smalle gangpaden geen obstakel meer vormen. Ook een dagje uit is geen probleem. Een Segway PT of Genny helpt u om er weer op uit te gaan. De producten zijn op bijna elk terrein te gebruiken. U kunt gerust met een Segway PT en Genny door de bossen, over grindpaden of door de sneeuw rijden. U rijdt bovendien eenvoudig van buiten naar binnen, want onze producten passen door alle deuren met de standaardafmetingen. Daarnaast past u de snelheid van uw Segway PT en Ninebot gemakkelijk aan door de snelheidbegrenzer. Hierdoor kunt u uw het tempo aanpassen aan het tempo van de mensen om u heen. Met een Segway PT, Ninebot of Genny wordt een dagje uit weer een simpele opgave en een leuke ervaring!

Segway PT 

Kunt u nog wel goed staan, maar niet lang lopen? Dan kunt u kiezen voor een Segway PT, eventueel met een zadel. De Segway ontlast uw benen en zorgen ervoor dat u alle dagelijkse werkzaamheden weer moeiteloos kunt uitvoeren. Bij bepaalde ziektebeelden kan de mate van invaliditeit na jaren toenemen. Er is dan een mogelijkheid om van uw Segway een Genny te laten maken. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Genny

De Genny is een rolstoel gebaseerd op de techniek van Segway. Hierdoor heeft u niet meer uw handen nodig om vooruit te gaan, dit doet u door uw bovenlichaam naar voren te bewegen. Door middel van een eenvoudig stuur verandert u van richting. De Genny is vele malen compacter dan een traditionele (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Door de enorme wendbaarheid kunt u om uw eigen as draaien. 

Oplossing op maat

Bent u geïnteresseerd in een Segway PT of Genny? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? E-Milers.com biedt oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast bieden wij in samenwerking met Scooterflex een financieringsmogelijkheid aan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als het voertuig gedeeltelijk buiten uw budget valt.

Lease uw voertuig  

Laatst bekeken