Herroupingsrecht en retourneren

Herroepingsbeleid

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering dient u binnen 14 dagen het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden naar E-Milers.com zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan E-Milers.com te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het herroepingsformulier volledig is ingevuld en verzonden en het product in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren:

Op onze voertuigen is het herroepingsrecht niet van toepassing. De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden zodra deze zijn aangemeld op naam van de klant. Vanaf dat moment is het product in gebruik genomen en kan het product nooit meer als zijnde nieuw verkocht worden. De garantieperiode gaat ook direct van start op moment van aanmelding.

Segway PT i2 SE Ninebot E
Segway PT x2 SE Ninebot Mini
Segway PT Cross Over Ninebot One
Segway PT Golf Genny
Segway PT met zadel Genny XRoad
Segway PT met kniebesturing  Silence S02
Segway SE-3  
Laatst bekeken