• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Industrie

Zakelijk industrie Segway

 

Segway PT en de industrie

De Segway PT en Ninebot gaan uitstekend samen met de industriele sector. De vervoermiddelen betekenen voor uw bedrijf een grote winst omdat u en uw personeel zich snel en eenvoudig verplaatsen over grote afstanden. De productiviteit van uw personeel neemt toe en de werkdruk daalt. De Segway PT en Ninebot producten zijn multifunctioneel en bieden medewerkers een comfortabel vervoermiddel.

Diverse cargo opbouwbakken

Segway biedt diverse cargo mogelijkheden die u makkelijk op uw Segway PT monteert. Van een plaat waarop u diverse maten blauwe bakken kunt plaatsen tot aan diverse maten kisten voor gereedschap, onderdelen en andere producten die u mee wilt nemen. Op het stuur en de stang kunt u een stuurtas, clipboardhouder of tablethouder monteren.

MIA/VAMIL subsidie

Voor de Segway PT is de aantrekkelijke investeringssubsidie MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie? Klik hier voor meer informatie.

 Neem contact op  

Laatst bekeken