(junior) fietsenmaker

Ben jij technisch ingesteld? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken ter aanvulling van ons team een (junior) fietsenmaker. Dus ben je op zoek naar een uitdagende werkplek waarbij je jezelf kan ontwikkelen en waarbij je kennis op doet van elektrische voertuigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je geen ervaring als fietsenmaker, maar ben je wel technisch ingesteld en wil je graag fietsenmaker worden? Dan leren we je alle fijne kneepjes van het vak.

Wij zijn E-Milers.com, specialist op het gebied van verschillende A-merken elektrische voertuigen zoals Segway, Ninebot, Genny en de Silence elektrische scooter. In ons E-Milers Service Center onderhouden en repareren wij deze elektrische vervoermiddelen. Een onderdeel van het service center is Fietsenmaker Den Bosch. Onder die naam zijn we actief als fietsenmaker en servicepunt van Fietsenwinkel.nl.

Wij zoeken iemand:

  • Die overzichtelijk en gestructureerd te werk gaat
  • Die betrouwbaar en sociaal is
  • Met een proactieve houding en die nieuwe ideeën durft te delen
  • Die stressbestendig is
  • Die representatief is en sterk in (telefonisch) klantcontact
  • Met interesse in elektrische voertuigen
  • Die denkt in oplossingen
  • Die salesgericht is 

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Je repareert en onderhoud je (elektrische) fietsen in het service center of op locatie. Ook onderhoud je het klantcontact. Verder ben je verantwoordelijk voor de verkoop van fiets gerelateerde producten en voor de planning van de fietsen. Daarnaast behoren het klaarzetten van bestellingen en het altijd tiptop in orde houden van de werkplaats tot de werkzaamheden. In rustige periodes vragen we je ook mee te helpen met het onderhoud en de reparaties aan onze elektrische voertuigen.

En wat daar tegenover staat? 

Wij bieden jou een uitdagende functie in een innovatief bedrijf. Behalve dat je werkt in een ontspannen sfeer, binnen een jong en enthousiast team, leer je alles over onze elektrische voertuigen. Verder krijg je een halfjaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling en een marktconform salaris.

Ook zijn er mogelijkheden tot uitbreiding van je werkzaamheden, waarbij je naast de fietsen ook mag sleutelen aan de meest vooruitstrevende elektrische vervoermiddelen. Daarnaast krijg je de kans innovaties en ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van elektrische mobiliteit. Bovendien mag je ook rijden op onze elektrische vervoermiddelen!

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie naar mevr. Robin Kappen: r.kappen@e-milers.com.

Laatst bekeken