• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Marketing en promotie

 

Promotie

Het is voor uw bedrijf belangrijk om zich te onderscheiden van de concurrentie. Met de Segway® Personal Transporter (PT) en Ninebot producten brengt u uw boodschap op een unieke en zeer opvallende manier onder de aandacht van consumenten of relaties.

Custom promotiedisplay

Door middel van diverse custom promotiedisplays kan het uiterlijk van de Segway PT geheel naar uw wensen worden aangepast. Doordat de Segway PT een opvallende mobiele reclame-uiting is haalt u maximaal rendement uit uw investering. Wij denken graag mee over uw wensen om de Segway PT in te zetten voor uw promotie.

Neem contact op 

Marco Borsato met zijn ' Symphonica in Rosso' Segway PT

Sampling

De Segway PT kan worden uitgerust met diverse standaard tassen of met custom made draagsystemen. Hierin kunnen allerlei samples worden vervoerd om te worden uitgedeeld op locatie. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een vaste standplaats en bestrijkt u een groot gebied. De verschillende tassen bedrukken we naar wens met logo’s of andere reclame-uitingen. Als u kiest voor de Ninebot Mini Pro hebben uw medewerkers de handen vrij voor het uitdelen van flyers en promomateriaal.

Beurzen

De compacte afmetingen van de Segway PT en Ninebot zijn uitermate geschikt voor inzet bij evenementen, op beurzen of in attractieparken. Daarnaast zijn de Segway PT en Ninebot voor beursorganisaties zelf ook een perfect vervoermiddel om snel, geluidloos en zonder uitstoot van A naar B te komen. Met de Segway PT houdt u overzicht over een grote groep mensen omdat u 20 centimeter hoger staat dan de mensen om u heen. Tevens bent u als organisatie ook duidelijk herkenbaar. Bij de Ninebot producten kunt u door middel van de Ninebot App met kleureffecten en diverse gekleurde ringen het apparaat compleet aanpassen naar uw wensen. Wij kunnen de Segway PT bedrukken met uw bedrijfskleuren en uitrusten met een bagagesysteem, zodat bijvoorbeeld gereedschap makkelijk meegenomen kunnen worden. 

 

Promotie via Segwaybooking regelen

U kunt uw evenementen, marketing - en promotie campagnes laten coördineren door E-milers.com. E-milers heeft veel ervaring met het organiseren van promotieacties met gebruik van de Segway PT. Voor de inzet van de Segway PT maken wij gebruik van op afroep beschikbare en speciaal getrainde hostesses en presentatrices. Deze kunnen, indien wenselijk, worden gekleed in uw eigen bedrijfskleding.

Neem contact op 

 

 

Laatst bekeken