Mindervalide mobiliteit

 

Hulp bij lange en korte afstanden

Naarmate u ouder wordt, neemt de kans op fysieke ongemakken toe. Dit kan ertoe leiden dat het lopen van lange of korte afstanden op een gegeven moment steeds lastiger wordt. Een Segway PT, Ninebot of een Segway rolstoel (Genny) biedt dan voor u een uitkomst. De Segway PT, Ninebot en Genny zijn gemakkelijk te besturen, wendbaar en milieuvriendelijk.

Te gebruiken op uw werk of thuis

De producten van Segway en Ninebot zijn ontwikkeld voor zowel binnen als buiten gebruik. U gebruikt de vervoermiddelen op uw werk, maar ook thuis. Moet u voor uw beroep veel staan of lopen? Een Segway PT en Ninebot maken het mogelijk om uw werk uit te blijven voeren zonder klachten. U overbrugt korte en lange afstanden met gemak waardoor u niet meer hoeft te lopen. Als u moeite heeft met lange afstanden lopen, kiest u voor een Segway PT met een zadel of de Segway rolstoel, Genny. Beide modellen ontlasten uw benen en zorgen ervoor dat u al uw werkzaamheden weer moeiteloos kunt uitvoeren.

Erop uit met een Segway PT

Een dagje uit kan soms een grote opgave zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Een Segway PT, Ninebot en Genny helpen u om er weer op uit te gaan. De producten zijn op bijna elk terrein te gebruiken. U kunt gerust met een Segway PT door de bossen, over grindpaden of door de sneeuw rijden.

Van binnen naar buiten

U rijdt makkelijk van buiten naar binnen, want onze producten passen door alle deuren met de standaardafmetingen. Daarnaast past u de snelheid van uw Segway PT en Ninebot gemakkelijk aan door de snelheidbegrenzer. Hierdoor kunt u uw het tempo aanpassen aan het tempo van de mensen om u heen. Met een Segway PT, Ninebot of Genny wordt een dagje uit weer een simpele opgave en een leuke ervaring!

Oplossing op maat

Bent u geïnteresseerd in een Segway PT, Ninebot of Genny? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? E-Milers.com biedt oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op  

Laatst bekeken