Het was muisstil op de snelweg tussen Eindhoven en Helmond. Toch reden er zondag 26 maart 746 elektrische voertuigen in een lange rij achter elkaar. Zij vormden samen de E-Parade en behaalden daarmee het wereldrecord langste rij 100% elektrische voertuigen. Onder deze voertuigen bevonden zich 162 Segway PT’s.
Per Segway Personal Transporter (PT) verplaatsen ze zich door het centrum van Almere: het Welkom Team. Deze gastheren en -dames zijn als een mobiel informatiepunt voor bezoekers aan de stad.
Ieder jaar wordt in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) gehouden. Deze beurs is het grootste event op het gebied van consumentenelektronica. Ook Segway zal aanwezig zijn met een stand van maarliefst 162 vierkante meter.
Tags: Segway, CES
Van 6 tot 8 december was Segway aanwezig tijdens het jaarlijkse Borderpol Global Forum in Boedapest. Tijdens deze dagen vond er een congres plaats voor politici, ambtenaren en het bedrijfsleven die zich bezig houden met het beveiligen van grenzen.
Tags: Segway, Segway PT
Zondag 20 november organiseert het Nationaal MS Fonds voor de achttiende keer de Nationale MS Dag. Dit jaar zal deze dag plaats vinden van 9.00 tot 17.30 in De Fabrique te Utrecht. E-Milers.com zal op de informatiemarkt aanwezig zijn met de zelf balancerende, elektrische rolstoel Genny.
Tags: Genny, MS Dag
Elektrisch rijden is booming. Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van elektrische mobiliteit. Toch zijn er sceptici, die twijfelen over bijvoorbeeld actieradius en betaalbaarheid. Vijf redenen om over te stappen op elektrisch.
E-Milers.com heeft zich aangesloten bij de Vereniging DOET. DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland.
E-Milers.com uit ‘s-Hertogenbosch heeft een distributie-overeenkomst gesloten met het Spaanse Scutum Co., een pionier in de ontwikkeling en productie van de elektrische Silence scooters in Europa.
Sinds 2005 is Segway Nederland de enige importeur van Segway in Nederland. Nu de laatste jaren het producten- en dienstenpakket van het bedrijf is uitgebreid met onder meer Ninebot, Genny Mobility, Segwaybooking en Silence (Scutum), is besloten de verschillende merken en producten voortaan onder te brengen in de E-Milers Group B.V. Voor de communicatie uitingen zal de naam E-Milers.com worden gebruikt.
Het Radboud UMC bestaat uit verschillende gebouwen op één campus. Tot voor kort reden beveiligers en onderhoudsmonteurs met auto’s rond op het terrein om zichzelf tussen de gebouwen te verplaatsen. Niet effectief en ook niet goed voor het milieu. Met de ingebruikname van vier Segway PT's zijn deze problemen opgelost.
De Ninebot One is de nieuwste one-wheel sensatie van Segway - Ninebot Nederland! Jij krijgt voor 4 maanden gratis een Ninebot One ter beschikking om de vetste stunts uit te voeren en te filmen!
Op 4 januari 2016, heeft Segway Inc. uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten aangekondigd. Na een langdurig proces van onderzoek en ontwikkeling, is Segway Robotics nu officieel onderdeel van de activiteiten van Segway Inc.
1 van 2