• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Politie

 

Politie

De Segway® Personal Transporter (PT) wordt met groot succes toegepast bij de politie, op vliegvelden en in de beveiliging. Kostenbesparing, efficiëntie en duurzaamheid zijn de belangrijkste redenen om een Segway PT aan te schaffen. Er zijn zelfs speciale accessoires voor de politie aan te schaffen, waaronder een patroller stuur, verlichting en tassen.

Snel en direct

De snelheid van de Segway PT bedraagt 20 km/u. Een medewerker is in staat om snel te reageren en is dus snel ter plekke om assistentie te verlenen. Door de enorme wendbaarheid en de mogelijkheid om de Segway PT zowel binnen als op straat te gebruiken, kan vrijwel altijd de meest directe weg worden gekozen naar de plaats van bestemming.

Interactie met de omgeving

Naast de functionele inzetbaarheid, blijft de Segway PT natuurlijk ook een zeer bijzonder vervoermiddel om te zien. De Segway PT trekt op een positieve manier aandacht en zorgt daardoor dat er een natuurlijke interactie ontstaat tussen de agent en zijn of haar omgeving. Bovendien staat de berijder hoger dan de menigte, waardoor deze een goed en beter overzicht heeft.

Gebruik Segway PT bij politie in Nederland

Wereldwijd hebben ruim 2000 korpsen de Segway PT omarmd. Deze korpsen en beveiligingsdiensten zetten de Segway PT vooral in bij hun dagelijkse surveillance. In Nederland wordt de Segway PT al jaren met veel succes toegepast door de Koninklijke Marechaussee en de Douane op luchthaven Schiphol. 

MIA/VAMIL subsidie

Voor de Segway PT is de aantrekkelijke investeringssubsidie MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie of meer informatie? Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op  

Laatst bekeken