Recreatie

Consument recreatie Segway

Recreatie

Op vakantie of tijdens een vrije dag wilt u uiteraard zo veel mogelijk zien en doen. U kunt veel tijd uitsparen door gebruik te maken van de Ninebot producten of de Segway Personal Transporter (PT). Het rijden op een Segway PT of Ninebot is bovenal leuk en een unieke ervaring! Met de Segway PT en Ninebot kunt u uw vrije tijd zo efficiënt en leuk mogelijk besteden. De producten kunt u binnen en buiten gebruiken, in de stad en in de natuur. Met de Segway PT x2 SE gaat u de duinen in en met de Ninebot One E+ rijdt u op een echte eyecatcher snel en wendbaar door de stad.

Milieuvriendelijk

Als u een echte natuurliefhebber bent, dan zijn deze vervoermiddelen voor u ideaal. U kunt op alle plaatsen komen waar u ook te voet heen zou gaan. Bovendien zijn onze producten zeer milieuvriendelijk, duurzaam, 100% elektrisch, CO2 vrij en bijna geluidloos. 

Compact

De Segway PT en Ninebot producten zijn compact, praktisch en neemt u makkelijk overal mee naar toe. U legt de Segway PT of Ninebot gemakkelijk in uw auto of plaatst deze achter uw auto met een Segway autodrager.

Neem contact op  

Laatst bekeken