Ninebot nu voor €499

slide-mini-01
Ninebot miniPRO

Met de Ninebot by Segway miniPRO uit de Ninebot sale rijdt u op een geheel nieuwe manier naar uw plaats van bestemming. Doordat u de mini Segway bestuurt met uw benen, heeft u uw armen vrij. Deze manier van rijden is even wennen, maar in korte tijd onder de knie te krijgen. De miniPRO is erg handig als u onderweg bijvoorbeeld wilt filmen of foto’s wilt maken. Met de mini Segway kunt u zowel binnen als buiten rijden. Ook kunt u prima op natte ondergronden, hellingen of over kleine obstakels rijden. De Ninebot by Segway miniPRO maakt uw rit nog sneller en leuker!

Ninebot One E+

De Ninebot One E+ is een intelligent en modieus persoonlijk vervoermiddel. Het brengt u op een spectaculaire manier overal naartoe. Met uw eigen exclusieve Ninebot One E+ uit onze speciale Ninebot sale onderscheidt u zich van de menigte. U geniet van de vrijheid en het plezier. Met de diverse gekleurde shells kunt u uw Ninebot One personaliseren. Aan de hand van de verschillende color kits kunt u gemakkelijk zelf de kleur van uw Ninebot veranderen. Daarnaast kunt u met de Ninedroid App via uw telefoon speciale lichteffecten creëren. U kunt uw Ninebot One E+ dus helemaal naar eigen wens stylen.

De Ninebots nu nog goedkoper!

De Ninebot miniPRO en de Ninebot One E+ zijn in prijs verlaagd! U bestelt nu een showmodel voor slechts € 499,00. U ontvangt de nieuwe Ninebot in een doos. Deze aanbieding geldt enkel voor de modellen met nog drie maanden fabrieksgarantie en zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog deze Ninebot Sale want op = op!

Bestel nu de Ninebot voor €499!


Geniet vandaag nog van de Ninebot Sale en bestel makkelijk en snel online!!

Neem nu contact met ons op!

Laatst bekeken