Segway vanaf €199 per maand

bg-booking
Intuïtief rijden met Segway

De Segway Personal Transporter (PT) is een elektrisch voertuig waarmee u snel, veilig en duurzaam naar uw plaats van bestemming rijdt. De Segway is een zelf balancerend vervoermiddel en beweegt op een intuïtieve manier. Hierdoor voelt het gebruik natuurlijk aan en krijgt u de besturing ervan snel onder de knie! Het rijden is simpel; door naar voren te leunen gaat de Segway rijden, een achterwaartse beweging zorgt ervoor dat u afremt. Met behulp van het stuur kunt u om uw as draaien en heeft u dus geen draaicirkel.

Ontdek de vele mogelijkheden

De Segway in niet alleen veilig, snel en compact, het vervoermiddel is ook multifunctioneel! Gebruik het op de werkvloer, in de stad, op de golfbaan of bij evenementen. Of gebruik de Segway PT voor promotie- en reclamecampagnes. Omdat de Segway PT zowel binnen als buiten te gebruiken is en op diverse terreinen is hij overal inzetbaar. Denk aan woon- /werkverkeer, stadstoezicht, politie, beveiliging en in bijvoorbeeld land- en tuinbouw. U ontwijkt files, parkeren is makkelijk en u bent tot vier keer sneller dan lopend!

Ontdek de Segway vanaf €199 per maand

Wilt u kunnen genieten van de wendbaarheid, het gemak en de snelheid van de Segway voor een sale prijs? Dan is dit uw kans! U least een Segway PT al vanaf € 199,00 per maand. Vergeet zorgen over onderhoud en verzekering en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Geniet vandaag nog van deze Segway sale en bestel makkelijk en snel online!!

Neem nu contact met ons op!

Laatst bekeken