• Covid 19: onze showroom is geopend op afspraak, het servicecentrum is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Segway

Ontdek de Segway PT

De Segway Personal Transporter (PT) is een zelf balancerend, elektrisch vervoermiddel waarmee u snel, veilig en duurzaam naar uw plaats van bestemming rijdt. De hoogwaardige techniek van de Segway met de vele sensoren en gyroscopen, maakt het mogelijk dat de Segway in beweging wordt gebracht door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen, rijdt de Segway naar voren, leunt u naar achteren dan remt u af. Hierdoor voelt het gebruik zeer natuurlijk aan en rijdt u op een intuïtieve manier! Met behulp van het stuur kunt u om uw as draaien en bent u dus enorm wendbaar.

Bekijk de modellen

Segway PT kopen

De mogelijkheden van de Segway PT zijn oneindig! Het vervoermiddel is zowel binnen als buiten te gebruiken en kan over diverse terreinen rijden. Gebruik de Segway in de stad, op de werkvloer, bij evenementen of op de golfbaan. Ook is de Segway te gebruiken als hulpmiddel voor mensen die slechter ter been zijn. U kunt de Segway kopen bij E-Milers.com, sinds 2004 specialist op het gebied van Segway. Bovendien kunt u bij E-Milers.com terecht voor occasion Segway’s, Segway accessoires en onderdelen. Ook verrichten wij onderhoud en reparatie aan uw Segway in het E-Milers Service Center. U bent gegarandeerd van een goede en snelle service! Onze servicemonteurs zijn speciaal opgeleid in het onderhouden en repareren van Segway PT’s, Genny rolstoelen, Ninebots en Silence scooters.

Wilt u een Segway kopen? Of heeft u een Segway en is deze aan een onderhoudsbeurt toe? Neem dan contact met ons op!

Segway prijs

Bent u op zoek naar een Segway voor een lagere prijs? Dan hebben wij diverse occasion Segway’s beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u een Segway leasen vanaf €199 per maand. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Segway. Het onderhoud wordt verzorgd door gespecialiseerde servicemonteurs! Voor service-prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk de occasions

Neem contact op

Laatst bekeken