• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Segway huren

Segway-home-leisure

Segway huren

Heeft u de kracht, snelheid en het plezier van een Segway Personal Transporter (PT) al eens ervaren? Bij E-Milers.com is het ook mogelijk om een Segway PT te huren! Vanwege de veiligheid zijn wij genoodzaakt alleen voor zakelijke doeleinden de Segway te verhuren. Wij zijn sinds 2004 dé specialist op het gebied van Segway in Nederland. E-Milers.com is tevens specialist in Ninebot, Genny Mobility en Silence e-scooters. Daardoor hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit. Onberispelijke kwaliteit en maximale veiligheid staat bij ons voorop! Hebt u nog nooit op een Segway gereden, maar wilt u toch een Segway huren? Onze gespecialiseerde trainers zorgen ervoor dat u veilig en snel op weg kan.

Huur een Segway

Ook voor promotionele doeleinden zijn Segway’s ideaal! Val op, wees uniek en huur een Segway. Ook is het mogelijk om de Segway te huren met speciale promodisplays. Daarmee brengt u uw boodschap op een trendy en duidelijke manier over. Neem voor alle verhuurmogelijkheden contact met ons op!

Neem contact met ons op

Laatst bekeken