• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Segway prijs

Segway-home-leisure

Segway: wendbaar, compact en duurzaam

De Segway Personal Transporter (PT) is het ideale vervoermiddel voor in de stad, op de werkvloer, tijdens evenementen of op de golfbaan. Niet alleen is de Segway zelfbalancerend, hij is ook enorm wendbaar, compact en duurzaam! Door verplaatsing van het lichaamsgewicht komt de Segway in beweging en met een lichte stuurbeweging kunt u om uw as draaien. U heeft dus geen draaicirkel. Daardoor is de Segway ideaal voor woon-werkverkeer, politie, promotie, land- en tuinbouw en beveiligers. Bovendien kan de Segway worden ingezet als hulpmiddel voor mensen die slecht ter been zijn. Bent u benieuwd naar de prijs van de Segway? Bekijk dan onze modellen.

Bekijk de modellen

Bent u op zoek naar een Segway voor een lagere prijs? Dan hebben wij diverse occasion Segway’s beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u een Segway leasen vanaf €199 per maand. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw Segway. Het onderhoud wordt verzorgd door gespecialiseerde servicemonteurs! Voor service-prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk de occasions

 

Laatst bekeken