• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Segway tour

bg-booking2

Segway Tours in Nederland

Deelnemen aan een Segway Tour betekent een onvergetelijke ervaring en heel veel zien in korte tijd! Samen met uw Segwaybooking instructeur verkent u de omgeving van uw keuze op een andere manier: u staat hoger, u bent super wendbaar en u gaat sneller.

Het besturen van een Segway PT is intuïtief en eenvoudig, maar wel even wennen. Logisch, want er is geen enkel ander vervoermiddel dat op een Segway PT lijkt! Voordat de tour start krijgt u daarom eerst een korte, maar krachtige instructie. De tour start pas op het moment dat u zich prettig en zeker genoeg voelt om erop uit te gaan. Tijdens een Segway Tour draagt u voor uw veiligheid te allen tijde een helm.

Segwaytour met instructeur

Omdat u tijdens een Segway Tour samen met een van onze instructeurs op pad gaat, hoeft u geen borg te betalen. Al onze Segway PT's zijn verzekerd. Het eigen risico in geval van schade bedraagt echter €500 per Segway PT. Voor de Segway Tours in Amsterdam is het mogelijk om het eigen risico af te kopen voor €18,15 per persoon.

Segway tours in Nederland

Segwaybooking biedt standaard City Tours aan in Amsterdam. Deze Tours hebben vaste routes en start- en eindlocaties. Houdt u er rekening mee dat wij vertrekken bij een groep van minimaal 2 personen. Bekijk ons Tour-assortiment en boek veilig online:

Een publieke Segway City Tour kan geboekt worden tot en met maximaal 12 deelnemers. Bij een publieke Segway Tour kunnen er nog derden aansluiten bij uw groep. Is uw groep groter dan 12 deelnemers? Dan wordt uw Segway Tour automatisch privé en sluiten er geen derden aan. De meerprijs voor een privé Segway Tour is €15 per persoon. Online kunt u een privé Segway Tour boeken tot en met maximaal 16 personen. Het is uiteraard mogelijk om een Segway Tour te boeken voor groepen groter dan 16 personen. 

Voor tours op maat of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, via info@e-milers.com of 088 0123 000.

Boek een Segway Tour!

Laatst bekeken