• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Silence

E-Milers.com is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Sinds 2016 zijn wij importeur van de Silence e-scooter voor zakelijke klanten. 

Vraag proefrit aan

Silence elektrische scooter

De elektrische Silence scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. Silence heeft drie modellen: de S01, S02 en S04. De S02LS en HS zijn, evenals hun voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. De S02LS en HS heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact. Daarnaast heeft de S02LS een lichtere motor dan zijn voorganger. De S02 is net zoals de HS met een zware motor berekend op snelheden tot 100 km/u, terwijl de S02LS gemaakt is voor snelheden tot 45 km/u. Samen met de grote actieradius en het B2B chassis zorgt dit alles er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie.

Het nieuwste product van Silence is de S04. Deze zogenoemde 'nanocar' heeft hetzelfde, unieke accuwisselsysteem als de Silence scooter waardoor u de 2 accu's thuis kunt opladen aan een normaal stopcontact. De S04 is zeer compact, ideaal voor in de drukke binnenstad.

De S01 is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik en deelsystemen en heeft een uniek accuwisselsysteem en is verbonden met een app. De S01 is op dit moment uitsluitend te bestellen in 90km/u. Wanneer deze ook in 45 km/u op de markt komt, is nog onbekend.

Bestel uw Silence online

Diverse accessoires maken van uw Silence de perfecte e-scooter voor zakelijk gebruik

De 100% elektrische scooter is duurzaam, zuinig, efficiënt en snel. Daarnaast is de scooter door middel van diverse opties aan te passen aan uw specifieke businessbehoefte. Zo kan een model voor bezorgdiensten worden uitgebreid met een speciale bevestigingshaak, verschillende topboxen en een smartphonehouder. Voor politiediensten is de Silence uitgerust met een speciale voorkap, drie boxen, een licht- en geluidsysteem, politie bestickering en een megafoon. Gebruikt u de scooter als BOA of beveiliger? Dan kan de scooter worden uitgebreid met een windscherm en handbeschermers. Hiernaast kan de Silnce ook worden uitgerust met een second seat. Voor welke business dan ook, de e-silence is de perfecte partner!

Bekijk accessoires

Voordelig rijden met een elektrische scooter

De aanschafwaarde van een elektrische scooter is vaak hoger dan de aanschafprijs van een brandstofscooter. Maar de kosten van brandstof en onderhoud die worden bespaard door elektrisch te rijden, zijn zo hoog dat het in veel gevallen juist goedkoper is om elektrisch te rijden. Ook wanneer de aanschafprijs hierbij wordt meegenomen.

En dit is niet het enige voordeel in betaalbaarheid. De overheid stimuleert elektrisch rijden al jaren. Dit heeft voor veel belastingvoordelen en subsidies gezorgd. Ondernemers kunnen fiscale aftrek krijgen voor milieuvriendelijke investeringen, via de zogenaamde MIA/VAMIL regeling. Zo genieten ze van belastingvoordelen wanneer zij investeren in elektrische voertuigen. Dat belastingvoordeel loopt op tot gemiddeld 3 procent van het aanschafbedrag.

U kunt de elektrische scooter ook leasen via financial lease.

Financial lease

Bespaar het milieu met elektrisch rijden

Een van de voornaamste reden voor een elektrische scooter blijft natuurlijk het milieu. Duurzaamheid is voor ondernemers steeds belangrijker. Elektrisch rijden zorgt voor een flinke vermindering van de CO2 uitstoot op de weg, vooral bij het rijden op groen opgewekte stroom. En die vermindering van CO2 uitstoot is hard nodig. Er zijn op dit moment zo’n 900 miljoen voertuigen op de wereld die bijna allemaal rijden op fossiele brandstoffen. Deze brandstoffen raken op termijn uitgeput, worden duurder en vervuilen de lucht. Elektrisch rijden kan dit allemaal helpen te voorkomen.

Geniet van de stilte op een elektrische scooter

Geluidshinder kan vervelende gevolgen hebben: slaaptekort, stress en zelfs de dood. Dé oplossing: elektrisch rijden. Het blijkt de meest succesvolle manier van het terugdringen van geluidshinder in woonwijken te zijn. Uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving blijkt dat de geluidshinder van auto’s in steden af neemt met ongeveer 30% bij een volledig elektrisch wagenpark. Niet alleen is dit beter voor de nationale gezondheid, hierdoor kan er mogelijk ook op geluidsmaatregelen worden bespaard. Nummer 1 in de lijst van geluidshinder door verkeer is de scooter. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische scooter zou daarom volgens velen de strijd aan moeten gaan met de luide traditionele scooter.

Neem contact op

Laatst bekeken