Scooter dealers Silence

Madrid-Seur_Silence

Scooter dealers

De Silence e-scooter is speciaal ontwikkeld voor b2b toepassingen zoals koeriers, maaltijd- en postbezorgers, BOA’s, beveiligers en politie. De efficiënte en technologisch hoogstaande e-scooter is geproduceerd door zeer ervaren experts in Spanje. Zo is de Silence niet alleen zuinig en stil maar beschikt tevens over een langere wielbasis, een multifunctionele cargoplaat en verschillende opties om te scooter aan te passen aan uw wensen. De Silence S02 heeft drie verschillende uitvoeringen: de Cargo, de BOA/beveiliging en de Politie uitvoering. 

Bekijk de toepassing voor politie

De Silence E-scooter; uniek in zijn soort

De drie verschillende uitvoeringen beschikken ieder over unieke kenmerken en gemakken. Zo is de S02 Cargo perfect uitgerust om maaltijdbezorgers, koeriers en overige bezorgdiensten optimaal te ondersteunen in het dagelijks werk. Het Cargomodel is ook uit te breiden met allerlei handige extra’s. Zo kan er naar keuze een 40 liter box, een 90 liter box of een 200 liter box op de e-scooter bevestigd worden. Een speciale bevestigingshaak zorgt dat lading stevig en veilig blijft zitten net als de smartphonehouder uw smartphone veilig en handig bij de hand houdt. Daarnaast is het ook mogelijk om de Cargo e-scooter te voorzien van een extra passagierszadel.

Bekijk de Silence!

Toepassingen voor verschillende scooter dealers

Naast het Cargomodel is de Silence E-scooter ook te verkrijgen in een BOA/Beveiliging uitvoering. Een echte stadsscooter die perfect is voor onderhoudsmonteurs, beveiligers en parkeerwachters. Het standaardmodel beschikt over een windscherm en handbeschermers en daarnaast is de e-scooter uit te breiden met allerlei handige extra’s zoals topboxen of een smartphonehouder. 

Het derde model is de S02 Politie e-scooter. Op het gebied van ordehandhaving is deze scooter het perfecte model, uitgerust met alle voorzieningen die een professional binnen de ordehandhaving nodig heeft. Zo beschikt het voertuig over drie boxen, twee aan de zijkant en één aan de achterkant, een speciale voorkap, licht- en geluidssysteem, een megafoon, een extra batterij, sirenes op een uitschuifbare mast en politie bestickering. Alle modellen zijn bovendien te verkrijgen met uitneembare batterij.

Dankzij het lage zwaartepunt is de E-scooter zeer wendbaar en stabiel. De Silence S02 beschikt over drie rijstanden (Eco, City en Smart), een achteruitrijstand en heeft een dubbel remsysteem. Ook remt de scooter af op de motor waardoor er minder slijtage ontstaat. Met een maximaal laadvermogen van 175kg, een maximale actieradius van 180km, een snelheid van maximaal 45 km/u en een 100% elektrisch en oplaadbare accu is deze geruisloze e-scooter uniek in zijn soort!

Neem nu contact met ons op!

Laatst bekeken