Sport

Consument golf Segway

Sport

Segway en sport gaan goed samen! Zo heeft Segway speciaal voor golf de Segway PT i2 SE Cross-over Golf ontwikkeld. De Segway PT i2 SE Cross-over Golf is zeer geschikt voor op de golfbaan, de druk is zo vastgesteld dat deze uiterst veilig is voor de baan en deze niet beschadigt. Daarnaast zijn onze Segway PT's geschikt voor Segway polo. Segway polo is een spannende, snelle vorm van polo. Doordat de Segway PT snel vanuit stilstand kan optrekken en afremmen is deze uitermate geschikt voor dit spel.

Golf

De Segway PT Golf is opgebouwd met speciale golf-accessoires:

  • Cargo frame
  • Smart Bracket
  • Golf Bag Carier
  • Cross-over Pack

Kijk hier voor een lijst met golfbanen waar u terecht kunt met uw Segway PT.

Segway Polo

Segway polo lijkt op paardenpolo, het enige verschil is dat u een Segway PT gebruikt. Voor Segway polo worden de spelregels gebruikt van het reguliere polo. Twee teams van vijf spelers proberen met hun polostick de bal in elkaars goal te schieten. Een wedstrijd bestaat uit kwarten van acht minuten, ook wel ‘chukka’s’ genoemd. Segway Polo is een gemengde sport; mannen en vrouwen spelen samen in een team.

The Dutch Dukes is de eerste Nederlandse Segway Polo club. De club is gevestigd in Den Bosch en heeft één team. Wilt u een training of wedstrijd van The Dutch Dukes bijwonen? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op de Facebookpagina van The Dutch Dukes.

Neem contact op  

Laatst bekeken