• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Stadstoezicht

Zakelijk stadstoezicht Segway

Goed en snel overzicht in de stad

De Segway PT wordt met succes ingezet door Stadstoezicht. De medewerker is snel ter plaatse bij een calamiteit, wordt goed gezien en houdt zelf makkelijk overzicht doordat deze ca. 20 cm hoger staat dan voetgangers.

Goed te reguleren snelheid

Met de Segway PT kunt u makkelijk uw snelheid reguleren en bent u zeer wendbaar. Daardoor is de Segway PT uitstekend geschikt voor gebruik in voetgangersgebied, maar ook op fietspaden waar u snel grotere afstanden kunt afleggen. De wendbaarheid komt zeker in de stad goed van pas, de medewerker kan overal komen, zowel binnen in bijvoorbeeld winkelcentra als buiten op straat.

MIA/VAMIL subsidie

Voor de Segway PT is de aantrekkelijke investeringssubsidie MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie of meer informatie? Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op  

Laatst bekeken