• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Toerisme en leisure

Zakelijk toerisme Segway

 

Segway PT en toerisme

Het rijden op een Segway® Personal Transporter is een beleving op zich. Toeristen ervaren de stad graag op een bijzondere manier en de Segway PT biedt deze ervaring. De Segway PT is ontwikkeld vanuit de gedachte van de voetganger en leent zich daarom ook bij uitstek voor het vervoer door de stad. Door het compacte formaat en de grote wendbaarheid kan de Segway PT overal komen, zelfs in de kleinste steegjes. Daarnaast kan de toerist veel zien in weinig tijd omdat de Segway PT sneller kan rijden dan een voetganger kan lopen. 

Segway PT bij uw hotel

Gunt u uw hotelgasten een bijzondere ervaring? Plaats een Segway PT bij uw hotel en uw hotelgasten kunnen uw stad en de omgeving op een bijzondere manier ontdekken. 

Tours organiseren

Wilt u zelf tours organiseren? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over het geven van tours en alles wat daar bij komt kijken. Met de Segway PT kunt u met een gerust hart rijden in de stad maar ook in de natuur. Wilt u echt off-road rijden met groepen, dan kunt u kiezen voor de Segway PT X2 off-road versie. Wij bieden u tevens gedegen Segway trainingen, zodat u uw klanten zelf kunt instrueren.

Neem contact op  

Laatst bekeken