• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Tour Amsterdam City

bg-booking

Amsterdam City Tour 1.5 u

Sluit u aan bij de tour om Amsterdam op een ludieke wijze te ervaren! Genieten van en het rijden op een Segway PT staat centraal. De route voert u langs verschillende highlights van de stad.

We beginnen de tour bij ons kantoor op het IJdok, 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Vanaf deze oude havenkade heb je schitterend zicht op de oevers van het IJ. Na een korte instructie en tijd om te oefenen, rijden we richting het begin van de Grachtengordel, een Unesco Werelderfgoed. Via de Jordaan en het Anne Frankhuis rijden we naar het bruisende Leidseplein. We vervolgen de tour in stijl via de PC Hooftstraat om vervolgens weer te stoppen op het Museumplein. Na deze stop keren we weer terug naar de Grachtengordel met zijn prachtige grachtenpaleizen. We maken een korte stop op het Rembrandtplein en na een groet aan het standbeeld van de oude meester segwayen we verder richting wellicht het bekendste plein van Amsterdam, de Dam. Na de Dam maken we nog een laatste stop maken op de Nieuwmarkt. Hierna rijden we via het Centraal Station retour richting het startpunt. Als je meer van Amsterdam wilt zien maar zonder het vele lopen of fietsen dan is deze tour perfect! 

Voor tours op maat  of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, via info@e-milers.com of 088 0123 000.

Boek een Segway Tour!

Laatst bekeken