Tour Den Bosch

Service-Segway-e-milers

Beleef Den Bosch de middeleeuwse bourgondische stad in het zuiden

Den Bosch genoemd, is een prachtige, middeleeuwse stad én tevens de stad van de bekende schilder Jheronimus Bosch. Op de Segway rijdt u door Den Bosch langs de grootse Sint-Jan kathedraal, de mooie markt, de gezellige Uijlenburg en de levendige Parade. Ontdek de bourgondische stad met zijn talloze terrasjes, café's en restaurants. En vergeet de échte Bossche bol niet! 

Er zijn diverse opties voor Segway tours in 's-Hertogenbosch. Ontdek de gezellige en bourgondische binnenstad van Den Bosch tijdens de Brabantse Hoofdstad Tour, of bekijk de kastelen van de Haverleij aan de rand van Den Bosch tijdens de Haverleij tour.

Boek Nu!

Brabantse hoofdstad tour 1.5 uur

Ontdek alle hoogtepunten van de Brabantse Hoofdstad in 1,5 uur tijd! Naast een hele leuke route biedt deze tour u de ideale mogelijkheid om het plezier van het rijden op de Segway PT te ervaren!

De omgeving 2.5 uur

Met deze Segway Tour kunt u optimaal genieten van het rijden op de Segway PT. In 2,5 uur tijd rijd u door de binnenstad van Den Bosch richting het prachtige dorp Vught. 

Haverleij borrel tour 2 uur

Heeft u het mooie gebied Haverleij al eens gezien? Een uniek stukje Den Bosch! Aanschouw de kastelen, de polder, de weilanden en het water op een ludieke manier door middel van deze Haverleij Borrel Tour. Dan maakt u ook nog eens op een hele relaxte manier kennis met de Segway PT! Op de route zult u pauseren bij het restaurant BurgGolf waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht, een hapje en een drankje.

Haverleij lunch tour 2 uur

Haverleij is een unique stukje 's-Herhogenbosch. Tijden deze Segway Tour kunt u genieten van de prachtige omgeving met kastelen, weilanden en water terwijl u rijdt op de Segway PT. Na 30 minuten zult u pauzeren bij Haverleij BurgGolf waar u, met een prachtig uitzicht over de Golfbaan, kan genieten van een heerlijke Lunch!

Haverleij tour 1.75 uur

Ontdek het prachtige gebied 'Haverleij'! Geniet van het rijden op de Segway PT terwijl u moderne kastelen, rustige wateren en uitgestrekte weilanden passeert. Onderweg zult u pauzeren bij de golfbaan waar een warme drank naar keuze en appelgebak op u staat te wachten.

Poldertour 1.25 uur

Deze Segway Tour neemt u mee door het nieuwe gebied Haverleij! Terwijl u het plezier van het rijden op de Segway PT beleeft kunt u genieten van de prachtige omgeving. Tijden deze Segway Tour zult u rijden langs en tussen moderne kastelen, de rivier de Maas en door Engelen.

Winterspecial 1.75 uur

Ervaar ook in de winter het  plezier van het rijden op de Segway PT. Tijdens deze Segway Tour door het gebied ‘Haverleij’ kunt u genieten van het prachtige winterse landschap. Zorg dat u lekker warm bent aangekleed want in de polder lijkt het vaak harder te waaien dan elders.  Tijdens de pauze van deze Segway Tour kunt onder het genot van een warme drank naar keuze en een vers stuk appelgebak genieten van het uitzicht over de golfbaan.

Voor tours op maat  of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, via info@e-milers.com of 088 0123 000.

Boek een Segway Tour!

Laatst bekeken