• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Woon werkverkeer

zakelijk woon werkverkeer Segway

Vermijd files

Bent u forens en heeft u genoeg van de files? Kost het u veel tijd en moeite om tijdens de spits van huis naar werk te reizen? Hebt u telkens moeite om uw auto te parkeren of moet u uitwijken naar een dure parkeergarage? Dan kunnen de Segway® Personal Transporter (PT) of Ninebot wel eens de juiste oplossing voor u zijn. Met deze voertuigen vermijdt u verkeersdrukte, bent u niet afhankelijk van vertrektijden van het openbaar vervoer, betaalt u geen parkeergeld en bent u snel op uw werkplek.

Combineer met de auto of trein

Met de Segway PT en Ninebot kunt u de afstanden tussen huis, kantoor en het treinstation overbruggen. U neemt de Segway PT en Ninebot ook makkelijk mee in uw auto. U parkeert bijvoorbeeld aan de rand van de stad en legt het laatste deel van uw reis tot aan uw bureau af met de Segway PT of Ninebot. De Ninebot One weegt slechts 12,8 kg en is ideaal om mee te nemen. Hiermee mijdt u lange files in de binnenstad. De Segway PT kan zeker niet alle verkeersproblemen oplossen, maar biedt wel de mogelijkheid om het woon-werkverkeer een stuk aantrekkelijker te maken.

Compact en duurzaam

De Segway PT en Ninebot producten zijn duurzaam en compact. U rijdt tot aan uw bureau omdat de vervoermiddelen veilig binnen gebruikt kunnen worden. De Segway PT en Ninebot zijn CO2 uitstoot vrij en hebben een lange levensduur en zijn daardoor een duurzaam en schoon alternatief.

MIA/VAMIL subsidie

Voor de Segway PT is de aantrekkelijke investeringssubsidie MIA/VAMIL van toepassing. Hierdoor is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om uw investering binnen 6 maanden terug te verdienen! Wilt u gebruik maken van een MIA/Vamil subsidie of meer informatie? Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op  

 

Laatst bekeken