• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Alkè

De elektrische voertuigen van Alkè zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook robuust en veelzijdig. Van sneeuwschuivers tot koelwagens en van een luchthavenvoertuig tot een laadbak: voor iedere toepassing is er wel een Alkè. De elektrische voertuigen worden ontworpen en geproduceerd in Italie en zijn al 25 jaar een begrip in meer dan 40 landen. Alle voertuigen zijn 100% elektrisch, krachtig en van hoge kwaliteit. Zo zijn alle Alkè vervoermiddelen standaard uitgerust met krachtige motoren, regeneratieve remmen, een sterk stalen frame en LED verlichting. Met meer dan 100 configuratiemogelijkheden is er altijd wel een variant voor uw business zoals servicelogistiek, bezorgdiensten, milieu en afvalinzameling, goederenvervoer en park- en landschapbeheer. De Alkè vervoermiddelen hebben allemaal een N1 Europese goedkeuring voor de openbare weg.

4iYsJWvNB8rsC8

Alkè heeft vier verschillende basismodellen: de ATX310E, ATX320E, ATX330E en ATX340E. De 330 en 340 modellen kunnen bovendien worden uitgerust met een extra robuust chassis en er is een mogelijkheid tot geen twee maar vier zitplaatsen (dubbele cabine). Daarnaast zijn er veel verschillende opbouwmogelijkheden, zoals een laadbak, gekoelde of verwamrde laadruimte, afvalbak, laadruimte met rolluiken, hydraulische kraan en zelfs een elektrische zoutstrooier. Daarnaast zijn de Alké modellen te voorzien van diverse accessoires die het gebruikersgemak enorm vergroten, zoals een achteruitkijkcamera, werkverlichting en airconditioning.

 Bekijk de modellen 

Laatst bekeken