• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Silence Nederland

E-Milers.com is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Sinds 2016 zijn wij zakelijke importeur van Silence in Nederland.

Vraag proefrit aan

Over Silence Nederland

Silence is een Spaans merk dat technologisch hoogstaande elektrische scooters en elektrische nanocars ontwikkelt en produceert in Barcelona. Silence kent drie modellen: de S01, S02 en S04. 

De S02LS en HS zijn, evenals hun voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. Alle modellen hebben een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact. De S02HS is met een zware motor berekend op snelheden tot 100 km/u, terwijl de S02LS gemaakt is voor snelheden tot 45 km/u. Samen met de grote actieradius en het B2B chassis zorgt dit alles er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie.

Vermijd files en parkeerproblemen met de S04 Nanocar: het nieuwste product van het Spaanse merk Silence. Deze compacte elektrische auto is ideaal voor in drukke binnensteden, maar is met zijn 85 km/u ook toegestaan op de snelweg en provinciale weg. De S04 Nanocar heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor je de accu overal mee naartoe kan nemen en kan opladen aan ieder normaal stopcontact. De S04 heeft een praktijkbereik van 125 kilometer (149 km WLTC). Parkeren wordt kinderspel met een formaat van 2,28 meter lang bij 1,57 meter breed maar vergis je niet in de bagageruimte van 247 liter: je kan hier met gemak twee kleine koffers in kwijt. 

De S01 is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik en deelsystemen en heeft een uniek accuwisselsysteem en is verbonden met een app. De S01 is op dit moment uitsluitend te bestellen in 90km/u. Wanneer deze ook in 45 km/u op de markt komt, is nog onbekend.

Bestel uw Silence online

Diverse accessoires maken van uw Silence de perfecte e-scooter voor zakelijk gebruik

De 100% elektrische scooter is duurzaam, zuinig, efficiënt en snel. Daarnaast is de scooter door middel van diverse opties aan te passen aan uw specifieke businessbehoefte. Zo kan een model voor bezorgdiensten worden uitgebreid met een speciale bevestigingshaak, verschillende topboxen en een smartphonehouder. Voor politiediensten is de Silence uitgerust met een speciale voorkap, drie boxen, een licht- en geluidsysteem, politie bestickering en een megafoon. Gebruikt u de scooter als BOA of beveiliger? Dan kan de scooter worden uitgebreid met een windscherm en handbeschermers. Hiernaast kan de Silnce ook worden uitgerust met een second seat. Voor welke business dan ook, de e-silence is de perfecte partner!

Bekijk accessoires

Voordelig rijden met een elektrische scooter of nanocar

De aanschafwaarde van een elektrisch voertuig is vaak hoger dan de aanschafprijs van een brandstofvoertuig. Maar de kosten van brandstof en onderhoud die worden bespaard door elektrisch te rijden, zijn zo hoog dat het in veel gevallen juist goedkoper is om elektrisch te rijden. Ook wanneer de aanschafprijs hierbij wordt meegenomen.

En dit is niet het enige voordeel in betaalbaarheid. De overheid stimuleert elektrisch rijden al jaren. Dit heeft voor veel belastingvoordelen en subsidies gezorgd. Ondernemers kunnen fiscale aftrek krijgen voor milieuvriendelijke investeringen, via de zogenaamde MIA/VAMIL regeling. Zo genieten ze van belastingvoordelen wanneer zij investeren in elektrische voertuigen. Dat belastingvoordeel loopt op tot gemiddeld 3 procent van het aanschafbedrag.

U kunt de elektrische Silence in Nederland ook leasen via financial lease.

Financial lease

Bespaar het milieu met elektrisch rijden

Een van de voornaamste reden voor een elektrisch voertuig blijft natuurlijk het milieu. Duurzaamheid is voor ondernemers steeds belangrijker. Elektrisch rijden zorgt voor een flinke vermindering van de CO2 uitstoot op de weg, vooral bij het rijden op groen opgewekte stroom. En die vermindering van CO2 uitstoot is hard nodig. Er zijn op dit moment zo’n 900 miljoen voertuigen op de wereld die bijna allemaal rijden op fossiele brandstoffen. Deze brandstoffen raken op termijn uitgeput, worden duurder en vervuilen de lucht. Elektrisch rijden kan dit allemaal helpen te voorkomen.

Geniet van de stilte op een elektrisch voertuig

Geluidshinder kan vervelende gevolgen hebben: slaaptekort, stress en zelfs de dood. Dé oplossing: elektrisch rijden. Het blijkt de meest succesvolle manier van het terugdringen van geluidshinder in woonwijken te zijn. Uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving blijkt dat de geluidshinder van auto’s in steden af neemt met ongeveer 30% bij een volledig elektrisch wagenpark. Niet alleen is dit beter voor de nationale gezondheid, hierdoor kan er mogelijk ook op geluidsmaatregelen worden bespaard. Nummer 1 in de lijst van geluidshinder door verkeer is de scooter. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische scooter zou daarom volgens velen de strijd aan moeten gaan met de luide traditionele scooter.

Neem contact op

Laatst bekeken