• Covid 19: onze showroom is geopend op afspraak, het servicecentrum is geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Veelgestelde vragen

Segway Personal Transporter (PT)

Ninebot

 

 • Wat is de Segway PT?

De Segway PT is het eerste zelf balancerende, elektronisch aangedreven eenpersoonsvervoermiddel. Doordat de afmetingen slechts iets groter zijn dan de gemiddelde afmetingen van een mens en kan overal komen waar een voetganger komt. De Segway PT verstaat de kunst om het menselijk evenwicht na te bootsen. De Segway PT stelt mensen in staat om thuis en op het werk grotere afstanden te overbruggen, sneller op de plaats van bestemming te komen en meer bagage mee te nemen dan als men loopt.

 • Hoe werkt de Segway PT?

De Segway PT maakt gebruik van “dynamische stabilisatie”. Dynamische stabilisatie zorgt ervoor dat de Segway PT beweegt door middel van het verplaatsen van lichaamsgewicht. Gyroscopen en sensoren in de Segway PT controleren het zwaartepunt van de berijder 100 keer per seconde. Wanneer de berijder naar voren leunt, verplaatst de Segway PT zich naar voren, leunt de berijder naar achteren, dan verplaatst de Segway PT zich naar achter. Om bochten te maken beweegt u het stuur naar de zijde waarnaar u de bocht in wilt zetten.

 • Waar kan ik een Segway PT kopen?

Kijk bij de Segway PT modellen en bestel de Segway PT online of neem contact op voor meer informatie. U koopt dan een Segway PT E-Milers.com, wij zijn de officiële dealer van Segway, Ninebot en Genny Mobility in Nederland.

 • Hoe snel rijdt de Segway PT?

Bij de Segway PT kunt u zelf een snelheidsbegrenzer instellen, waardoor u dus in feite zelf bepaalt wat de maximum snelheid is. Echter is het maximum 20 km/u.

 • Kan ik de Segway PT binnen gebruiken?

Ja, u kunt de Segway PT zowel binnen als buiten gebruiken. De Segway PT is ontworpen om overal te komen waar een voetganger ook kan komen. Om de Segway PT ook goed binnenshuis te gebruiken heeft Michelin een band ontworpen die nauwelijks een afdruk achterlaat. De Segway PT is smal genoeg om door deuropeningen te rijden, geeft geen geluidsoverlast en produceert geen uitlaatgassen.

 • Kan ik de Segway PT gebruiken bij diverse weersomstandigheden.

Ja, u kunt de Segway PT gebruiken bij regen. De Segway PT is waterdicht en de banden zijn geschikt voor diverse terreinen en diverse weerscondities. De berijder moet echter wel oppassen bij natte gladde wegen, vorst en harde windstoten. Let op dat u bij vorst de batterij vaker moet opladen omdat deze dan sneller leeg is.

 •  Waarvoor kan ik een Segway PT gebruiken?

De Segway PT kunt u zowel prive als voor uw werk of werknemers gebruiken. De Segway PT wordt veel ingezet in de logistieke sector, het toerisme of voor promotiedoeleinden. Bekijk alle toepasssingen van de Segway PT. 

 •  Is de Segway PT iets voor mij?

Aan het rijden op een Segway PT zijn enkele voorwaarden verbonden.
De berijder dient minimaal 16 jaar oud te zijn. De berijder weegt meer dan 45 kg, maar minder dan 110 kg. Elke berijder moet op de Segway PT kunnen stappen (platform is ca. 20 cm hoog) zonder hulp van buitenaf. Voordat u de Segway PT gaat gebruiken dient u eerst een instructie te hebben gevolgd. Lees ook goed de veiligheidsinstructies.

 

 • Wat is een Ninebot?

Ninebot is een zelf balancerende elektrische persoonlijke transportrobot. De Ninebot is compact en neemt net zo veel ruimte in als een voetganger op een voetpad. U rijdt snel, eenvoudig en soepel door het verkeer of over een terrein. Ninbot heeft drie modellen: de Ninebot E-lite +, deze heeft twee wielen, een base en een stuurstang waarmee u met uw handen naar links en rechts stuurt. De Ninebot Mini Pro heeft ook twee wielen maar u stuurt deze met uw benen naar rechts en links. De Ninebot One E+ heeft een wiel en deze bestuurt u met uw hele lichaam.
Daarnaast heeft Ninebot ook een Ninebot Ap, dit is het dashboard van uw Ninebot. Hier ziet u de kilometerstand, snelheid, uw persoonlijke voorkeuren, de batterijcapaciteit en kunt u zien waar mede-Ninebot berijders zich bevinden. Daarnaast kunt u hier diverse lichteffecten van uw Ninebot bewerken en aanpassen naar uw wensen. U kunt er zelfs uw Ninebot Mini Pro mee besturen op afstand.

 • Hoe werkt de Ninebot?

Ninebot werkt volgens het principe van zelfbalancerende techniek. Door middel van de positie van de bestuurder, blijft de Ninebot in balans. De Ninebot rijdt door de samenwerking van gyroscopen en sensoren die continu de positie van de berijder berekenen en zorgen dat de Ninebot in balans blijft. Als de berijder naar voren leunt, gaat het apparaat naar voren, leunt de berijder naar achteren, dan rijdt de Ninebot achteruit.De Ninebot E-lite + beweegt naar links of rechts als de berijder de stuurstang naar links of rechts beweegt. Met de Ninebot Mini Pro stuurt u met uw benen als u naar links of rechts wilt en met de Ninebot One E+ beweegt u met uw hele lichaam als u naar rechts of links wilt.

 • Waar kan ik een Ninebot kopen?

 Kijk bij de Ninebot modellen en bestel de Ninebot online of neem contact op voor meer informatie. U koopt dan een Ninebot bij E-Milers.com, wij zijn de officiële dealer van Segway, Ninebot en Genny Mobility in Nederland.

 • Wat is de maximum snelheid van de Ninebot?

De maximale snelheid van de Ninebot E-lite + is 20 km/u. Voor meer informatie over de maximale snelheid van de overige modellen, check de productpagina's.

 • Kan ik de Ninebot binnen gebruiken?

Elke Ninebot model kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De banden van Michelin laten geen strepen naar op de vloer. De Ninebot stoot daarnaast geen CO2 uit, heeft een stille motor en is zeer wendbaar. U kunt op de plaats ronddraaien.

 • Kan de Ninebot onder alle weersomstandigheden gebruikt worden?

Ja, de transportrobot is waterproof en kan gebruikt worden bij regen. De banden zijn geschikt voor diverse terreinen en diverse weerscondities. De berijder moet echter wel oppassen bij natte gladde wegen, vorst en harde windstoten. Let op dat u bij vorst de batterij vaker moet opladen omdat deze dan sneller leeg is. 

 • Waarvoor kan ik een Ninebot gebruiken?

Ninebot zorgt er voor dat mensen zich sneller, makkelijker verplaatsen op een leuke, veilige en bijzondere manier. U kunt de Ninebot gebruiken voor werk of prive. U heeft geen last van files en rijdt op een soepele manier door het verkeer. Daarnaast kan de Ninebot kan ook in een commerciele omgeving gebruikt worden.

 • Is de Ninebot iets voor mij?

Ninebot producten zijn ontworpen voor een grote groep gebruikers. Om op een Ninebot te mogen rijden heeft u geen speciale kennis nodig. U moet in staat zijn om zelfstandig op en af te stappen en voor de Ninebot E-lite + geldt een maximum gewicht van 100 kg. Bekijk de productdetails voor de overige modellen. Lees goed de veiligheidsinstructies voordat u de Ninebot gebruikt. Kinderen onder 16 jaar mogen niet op de Ninebot rijden.

 

Staat uw vraag er niet bij? 

Neem contact op

Laatst bekeken