• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000
Filters sluiten
Filteren op:

Nieuws

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier.

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier .   meer lezen »
Venster sluiten
Nieuws

Lees hieronder het allerlaatste nieuws over elektrische mobiliteit. U kunt u ook abonneren op onze nieuwsbrief zodat u geen enkel nieuwtje of actie meer mist. Klik dan hier.

Sinds een half jaar mag Flip Kreijmel van DPG Media zich de eerste berijder noemen van de vRbike in Nederland. En hij is maar al te blij met de elektrische driewielscooter: “Ik win tijd door de vRbike. Ik noem hem ook wel de witte tornado.”
Een mooi artikel in Scooter&bikexpress over de transitie van E-Milers naar een van de grootste leveranciers van zakelijke e-scooters in Nederland: “We zijn dus volledig ingericht op een full service leaseconstructie met hoogwaardige elektrische scooters met een goede range. (...) Elke dag leren we en verbeteren we onze processen, zodat we onze klanten tevreden kunnen houden. Daar doen we het voor, nu en in de toekomst.”
Vandaag wordt voor de tweede keer de Piet Kruijt award uitgereikt tijdens Vakbeurs Ecomobiel. Trots zijn wij op dit eerbetoon aan Piet, oprichter van E-Milers.com én een van de grondleggers van elektrische micromobiliteit in Nederland. Zoals de jury mooi verwoordt: "Innovatief, energiek en verbindend: zo was Piet – en dat zijn dan ook kwaliteiten waarnaar de jury op zoek is." Maar wat maakte Piet tot die visionair? Een overzicht dat bijna 20 jaar geleden begon.
E-Milers stopt met het uitvoeren van reparatie en onderhoud aan de Segway PT.
Tags: Segway, Service
E-Milers biedt diverse duurzame, elektrische mobilteitsoplossingen voor uw bedrijf. Van een elektrische scooter met bewezen actieradius tot een bakfiets met speciale coolbox of een vierwielscooter met laadvermogen van maar liefst 1250 liter. Vanaf nu kunt u deze voertuigen niet alleen kopen maar ook leasen via financial lease.
Het nieuwste elektrische voertuig in het assortiment van E-Milers is geen twee-, geen drie- maar een vierwielige elektrische bromfiets, genaamd de Paxster. De Paxster is ontworpen en geproduceerd in Noorwegen voor bezorgdiensten ter overbrugging van de zogenaamde ‘last mile’.
Een terugblik op 15 jaar specialist in elektrische voertuigen en de toekomstvisie van E-Milers.com: samen met u naar een schonere wereld.
Een scooter is voor velen het ideale vervoermiddel: geen last van files, je bent snel ter plekke en hebt geen parkeerproblemen. Maar wat is het voordeel van een elektrische scooter ten opzichte van een traditionele, brandstof scooter? In deze blog leggen we de zes grootste verschillen uit.
De fiscale regeling voor de ‘fiets van de zaak’ is veranderd per 1 januari 2020. Elke werknemer of zzp’er kan gebruik maken van deze nieuwe regeling. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan gauw verder!
E-Milers.com heeft het assortiment elektrische vervoermiddelen uitgebreid met een geheel nieuwe categorie. Een collectie elektrische bakfietsen van het Nederlandse merk Urban Arrow met het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike. Mooi, flexibel samen te stellen, schoon en snel.
De productie van de Segway Personal Transporter (PT) wordt op 15 juli 2020 stopgezet. Deze productiestop is onderdeel van een reorganisatie binnen het bedrijf Segway, dat zelf overigens niet gaat stoppen. Behalve het produceren van diverse andere apparaten, blijft het bedrijf zorgdragen voor service en reserveonderdelen voor de Segway PT.
E-Milers.com introduceert in de komende maanden de Silence S02LS, de geheel vernieuwde versie van de populaire elektrische scooter S02. De afgelopen zeven jaren was Silence continue bezig met verdere ontwikkeling, innovatie en productie van geavanceerde elektrische scooters, met als resultaat dat de S02 in 2019 het meest verkochte elektrische vervoermiddel in Spanje was. Samen met Silence probeert E-Milers.com ook in Nederland bij te dragen aan een groenere en betere wereld.
Tags: silence, S02LS
1 van 4