• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Nieuw: lease uw licht elektrische voertuig van E-Milers met financial lease

E-Milers biedt diverse duurzame, elektrische mobilteitsoplossingen voor uw bedrijf. Van een elektrische scooter met bewezen actieradius tot een bakfiets met speciale coolbox of een vierwielscooter met laadvermogen van maar liefst 1250 liter. Vanaf nu kunt u deze voertuigen niet alleen kopen maar ook leasen via financial lease.

Bij financial lease leen je het aankoopbedrag van het licht elektrische voertuig. De leasemaatschappij financiert de aankoop die je in maandelijkse termijnen terugbetaalt. Tijdens de leaseperiode bent u de economische eigenaar van het voertuig. Dat betekent dat u verschillende kosten zakelijk kunt aftrekken. Na afloop bent u ook juridisch eigenaar van het voertuig.

Licht elektrisch voertuigen zijn niet alleen goed voor het milieu, ze bieden ook nog eens een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld bestelbussen en brandstofvoertuigen. Zo heeft u geen file- en parkeerproblemen meer, kunt u makkelijker en sneller in de binnensteden komen en is er geen stank wanneer u de scooter binnen stalt. Bovendien vergen de elektrische voertuigen minder onderhoud dan brandstofvoertuigen.

Bent u benieuwd naar de financial lease? Bereken hier zelf snel en eenvoudig het financial lease maandbedrag voor het voertuig van uw keuze.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.