• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Subsidie

DE MIA/VAMIL SUBSIDIEREGELING BIJ ZAKELIJKE KOOP

De Segway PT , Silence scooter en andere elektrisch aangedreven brom- of snorfietsen met lithiumhoudende accu, zijn toegelaten tot de milieulijst van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Daarmee zijn de vervoermiddelen officieel geregistreerd als milieugunstige investering en komt u bij zakelijke koop van de Silence of  Segway PT in aanmerking voor de MIA/Vamil subsidie. Het doel van de MIA (milieu-investeringsaftrek) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) is schade aan het milieu beperken.

MIA/VAMIL VOOR UW ELEKTRISCH VOERTUIG

Ek bedrijf in Nederland die een investering doet in een nieuw aan te schaffen Segway PT of Silence en/of batterijen voor een Segway PT en/of Silence, kan in aanmerking komen voor deze regeling. De regeling voor de Segway PT is opgesplitst in twee delen; de Segway PT zelf en de batterijen afzonderlijk.

MIA/VAMIL AANVRAGEN

In het stappenplan op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Overheid (RVO) staat precies hoe u de subsidie kunt aanvragen. U kunt ook contact opnemen met uw accountant.

Let op: eerdere investeringen kunnen met terugwerkende kracht tot drie maanden alsnog worden aangemeld bij het RVO.

Laatst bekeken