• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Disclaimer

Disclaimer - Deze AANKONDIGING EN DISCLAIMER is gericht aan alle klanten en kopers van Segway, Paxster, Genny, Urban Arrow en Silence producten of diensten van E-Milers.com. E-Milers.com B.V. doet zijn uiterste best om de informatie op deze website zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Toch zijn wijzigingen in prijzen, afbeeldingen, modellen, uitvoeringen, technische specificaties en/of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Fouten en/of onjuistheden kunnen nooit volledig worden uitgesloten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Het is mogelijk dat getoonde afbeeldingen van producten en/of diensten van E-Milers.com afwijkt van de huidige producten en/of diensten.

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan E-Milers.com, leveranciers of de licentiegevers er van. Informatie op deze site, ongeacht in welke vorm, zoals teksten en afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van E-Milers.com.

Op de website van E-Milers.com B.V. staan links naar andere websites die eigendom zijn van en beheerd worden door derde partijen. Graag maken wij u erop attent dat wanneer u klikt op deze links, u onze website verlaat en wij daarmee geen zeggenschap of controle over de betreffende websites hebben. E-Milers.com is dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website en/of disclaimer, dan kunt u contact opnemen met E-Milers.com B.V. via info@e-milers.com.

Laatst bekeken