• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Paxster

Het nieuwste elektrische voertuig in het assortiment van E-Milers is geen twee-, geen drie- maar een vierwielige elektrische bromfiets, genaamd de Paxster. De Paxster is ontworpen en geproduceerd in Noorwegen voor bezorgdiensten ter overbrugging van de zogenaamde ‘last mile’.

E-Milers is sinds deze maand dealer van de Paxster, een welkome aanvulling binnen het reeds bestaande assortiment twee- en driewielige elektrische voertuigen van E-Milers, welke allemaal een duurzame oplossing bieden voor uw vervoervraagstuk. De Paxster biedt, dankzij zijn unieke design, de bestuurder extra bescherming tegen weersomstandigheden. Behalve een dak heeft de Paxster een gebogen scherm dat wind en water tegenhoudt. Deze elektrische vierwielige bromfiets is compact en wendbaar, maar heeft een laadvermogen oplopend tot maar liefst 1250 liter. De comfortabele en gebruiksvriendelijke vierwieler biedt veel rijplezier en zorgt voor een efficiëntere logistiek. Hoogwaardige materialen, een ruime cargo box en de vele uitbreidingsmogelijkheden maken dit voertuig een betrouwbare schakel in uw logistieke proces.

De Paxster kent twee modellen: de Cargo en de Delivery. Beide zijn geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld post en pakketten, levensmiddelen of gereedschappen. De totale laadcapaciteit van de Paxster Delivery is 1000 liter: 250 aan de voorzijde en 710 aan de achterzijde. De totale laadcapaciteit van de Paxster Cargo is maar liefst 1250 liter: 250 aan de voorzijde en 950 aan de achterzijde. Het maximale laadvermogen bedraagt 240 kilo. 

Naast de standaard boxen is ook een custom-made opbouw mogelijk. Ook is het vervoermiddel te voorzien van vele accessoires die het comfort en gebruiksgemak enorm vergroten, zoals een achteruitrijcamera, verwarmde handvaten en LED werkverlichting. De Paxster is leverbaar als L6e-BU (45 km/uur) of L7e-CU (60 km/uur) uitvoering en in beide uitvoeringen met een 8.1 kWh of 9.2 kWh accu.

In een tijd waarin alle steden gedwongen worden na te denken over de volgende stap in urban mobility en sustainability is de Paxster een logische aanvulling op het reeds bestaand aanbod elektrische vervoermiddelen.

Bekijk de Paxster hier:

Bekijk de modellen

Wilt u een proefrit maken?

Vraag proefrit aan

Laatst bekeken