• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Segway service stopt

Zoals u weet waren wij sinds 2005 importeur van Segway in Nederland. Ook verzorgden wij vanaf dat moment de service voor de Segway PT. Dit deden wij onder de vleugels van het Europese Service Center in Duitsland.

De laatste jaren is er echter veel veranderd voor het bedrijf Segway. Na de overname door het Chinese Ninebot zijn zij zich meer en meer gaan richten op kleinere (consumenten) producten zoals steps en gadgets en steeds minder op de originele Segway PT. Segway Ninebot opende in 2016 een Europees hoofdkantoor in Amsterdam vanwaar vanaf dat moment de verkoop werd geregeld, waardoor wij als Segway Nederland minder bevoegdheden kregen. In 2020 liet het bedrijf weten te stoppen met de productie van de Segway PT. En sinds begin dit jaar is besloten eveneens te stoppen met het Europees Service Center in Duitsland.

Dit betekent helaas dat ook wij geen service meer kunnen uitvoeren aan uw Segway PT. Grotere reparaties of storingen werden namelijk opgelost in Duitsland. Ook kunnen wij niet meer aan onderdelen komen. Met de laatste resterende onderdelen zouden wij nog een aantal onderhoudsbeurten kunnen uitvoeren. Wij staan u uiteraard graag te woord om te zien wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Voor service en/of garantiezaken verwijzen wij u verder naar Segway Europe uit Amsterdam, bereikbaar via service.pt@segway.eu.com.

Wij hopen u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en hopen u de laatste jaren naar tevredenheid te hebben geholpen. Tot slot willen wij u danken voor het vertrouwen.

Tags: Segway, Service

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.