• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

E-Milers.com bestaat 15 jaar!

Maar liefst 15 jaar geleden, in oktober 2005, werd Segway Nederland opgericht. Startend op de hockeyclub van 's-Hertogenbosch, importeerden wij als Segway Nederland de Segway PT: het eerste elektrisch aangedreven, zelf balancerende persoonsvervoermiddel ter wereld. Als snel kregen we een echt kantoor met eigen showroom aan de Rietveldenweg te 's-Hertogenbosch. Sinds 2008 is de Segway PT officieel toegestaan op de Nederlandse openbare weg. Een mijlpaal waar we trots op zijn aangezien dit dankzij de jarenlange inzet van ons eigen team werd bewerkstelligd.

In 2011 kregen we er een prachtig product bij: de Genny elektrische rolstoel. Deze rolstoel is gebaseerd op de techniek van Segway en is enorm stabiel, wendbaar en veilig. Het bedrijf ontwikkelde zich verder: we verhuisden naar het huidige pand op De Bloemendaal 5, eveneens in ’s-Hertogenbosch, met een ruime showroom en moderne werkplaats. Gedurende de jaren is niet alleen de kennis over elektrische mobiliteit sterk toegenomen, ook ons productenaanbod is veranderd.

In 2015 kregen wij de Ninebot in ons assortiment en vanaf 2016 mogen wij ons officiële distributeur noemen van de elektrische Silence scooter. Een revolutionaire scooter speciaal ontwikkeld voor de B2B markt en met een indrukwekkende actieradius. De naam Segway Nederland dekte de lading niet meer en we besloten onze naam in 2016 te veranderen naar E-Milers.com: specialist in Light Electric Vehicles. Anno 2020 blijven we ons ontwikkelen: zo zijn we dit jaar dealer geworden van de Urban Arrow elektrische cargobike.

E-Milers.com is in de loop der jaren ontwikkeld naar een multi-purpose bedrijf: een bedrijf dat verschillende, duurzame oplossingen biedt voor uw vervoervraagstuk. Van een elektrische bakfiets met het laadvermogen van een auto tot de revolutionaire driewielscooter van Silence. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van 100% elektrisch vervoer en streven ernaar om de wereld samen met u een stukje groener te maken.

Wij willen deze mooie mijlpaal graag met u vieren. Vandaar dat u tot en met 1 december 2020 15% korting krijgt op alle accessoires. Gebruik code E-Milers15 in uw winkelwagen.*

Collage-E-Milers-15-jaar

*Uitgezonderd reeds afgeprijsde artikelen, onderdelen en niet geldig op lopende offertes.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.