• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Fiets van de zaak

Fiets van de zaak

Een fiets van de zaak kan voor werk- en privéverkeer gebruikt worden. De fiets mag fiscaal gezien namelijk ook onbeperkt privé gebruikt worden. Dit houdt in dat je boodschappen kan doen of een fietstocht kan maken in je vrije tijd.

Kosten van de fiets

Een groot voordeel van deze regeling is dat de werkgever de fiets betaald en vaak ook de reparatie- en onderhoudskosten. De kosten van de fiets worden per maand als bijtelling bij het salaris berekend. Dit voor een vast (klein) maandbedrag!

 De bijtelling bedraagt 7% van de adviesprijs van de fiets per jaar. Dit bedrag wordt bij het salaris opgeteld en omgerekend naar een maandelijkse belasting. Wanneer de werkgever een maandelijkse eigen bijdrage vraagt, zal dit bedrag terug te zien zijn op de loonstrook. Deze bijtelling kan overigens ook vergoed worden door de werkgever. De voorbeeldberekening is gemaakt met een Kalkhoff model.

Impact op het milieu

E-milers.com vindt het belangrijk om middels elektrische voertuigen een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. De fiets van de zaak scheelt files, drukke treinen en parkeerkosten. Wij zijn er klaar voor om de wereld te veranderen. Jij ook?

Kalkhoff e-bikes

Onlangs is de Kalkhoff e-bike toegevoegd aan ons assortiment. Deze fiets is een ideaal vervangend vervoersmiddel met een krachtige elektrische motor. De Kalkhoff fietsen hebben een modern en stevig frame, wat de reis een stuk gemakkelijker maakt. Benieuwd naar de modellen? Bekijk onze website of neem contact met ons op via +31 88 0123 000.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.