• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Urban Arrow huren

Urban Arrow is een Nederlands merk van elektrische bakfietsen met het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike. Mooi, flexibel samen te stellen, schoon en snel. Urban Arrow ontwierp 10 jaar geleden zijn eerste elektrische bakfiets met het doel om daarmee het stedelijk vervoermiddel van de toekomst te bouwen. Robuust maar wendbaar, duurzaam en toch licht. En natuurlijk met een goed design. Daarnaast hebben de bakfietsen een modulair systeem. Dat betekent dat je zelf het voorframe en de box kiest die past bij jouw wensen. 

Ervaar de Urban Arrow zelf

Er zijn drie basismodellen voor zakelijke toepassingen; de Shorty, de Cargo (L en XL) en de Tender (1000/1500/2500). Allemaal uitgerust met een Bosch motor en Shimano remmen. De volumes van de boxen variëren van 150 liter bij de Shorty tot wel 2500 liter bij de grootste Tender. Met de diverse accessoires en verschillende soorten boxen kan de cargobike worden gepersonaliseerd. Van post- en pakketbezorging tot schoonmaakbedrijven en van maaltijdbezorgers tot servicemonteurs, voor iedere toepassing is een Urban Arrow samen te stellen. Wilt u het rijgemak van de Urban Arrow zelf ervaren? Vraag dan een proefit aan.

Vraag proefrit aan

Urban Arrow huren

In een tijd waarin de steden overbelast raken en we luchtvervuiling willen tegengaan, is de Urban Arrow het ultieme vervoermiddel. Daarom is het bij E-Milers.com tevens mogelijk om de Urban Arrow te huren! Dit is mogelijk bij de Shorty en de Cargo L. De huurpijs per maand is afhankelijk van de duur van het huurcontract en is mogelijk vanaf 1 jaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

 

Laatst bekeken