• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Aanmelden nieuwsbrief

In verband met de vernieuwde privacywetgeving vragen wij u hier te bevestigen dat u onze nieuwsbrief wilt (blijven) ontvangen. Wanneer u het onderstaande formulier invult, geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken en te gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. Wij zullen deze gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden. U heeft ten alle tijden de mogelijkheid u uit te schrijven via de uitschrijflink die aan iedere nieuwsbrief is toegevoegd. Voor verdere uitleg, verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

Aanmelden nieuwsbrief
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te vullen
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.