• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Segway Nederland gaat verder als E-Milers.com en breidt assortiment uit

Sinds 2005 is Segway Nederland de enige importeur van Segway in Nederland. Nu de laatste jaren het producten- en dienstenpakket van het bedrijf is uitgebreid met onder meer Ninebot, Genny Mobility, Segwaybooking en Silence (Scutum), is besloten de verschillende merken en producten voortaan onder te brengen in de E-Milers Group B.V. Voor de communicatie uitingen zal de naam E-Milers.com worden gebruikt.

Silence e-scooter

E-Milers.com richt zich voornamelijk op de verkoop en onderhoud van elektrische voertuigen. Tijdens Ecomobiel zal E-Milers.com naast de bekende Segway PT’s ook  haar nieuwe huisstijl én de merken Ninebot en Silence e-scooter presenteren. E-Milers.com is sinds kort de exclusieve distributeur voor Silence Scooters in de Benelux. Deze elektrische scooter onderscheidt zich vooral door de grote actieradius van zo’n 150 km op één acculading. Naast de Catalaanse overheid zijn ook oliebedrijf Repsol en CaixaBank investeerders in het bedrijf Scutum. De Silence e-scooter, die wordt geproduceerd in Spanje, is vooral gericht op de b2b-markt.

Ninebot by Segway

Naast Silence is ook Ninebot een nieuwe naam in het productaanbod van E-Milers.com. Ninebot Inc., het Chinese bedrijf dat Segway heeft overgenomen, heeft onder haar eigen naam drie type elektrische personal transporters  op de markt gebracht. Op dit moment bestaat het aanbod uit de Ninebot E+, die in Nederland goedgekeurd is voor de openbare weg, de Ninebot by Segway MiniPro en de eenwieler Ninebot One E+.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.