• Dé specialist in licht elektrische voertuigen voor uw business | Geopend maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 | Telefoonnummer 088 0123 000

Segway Nederland gaat verder als E-Milers.com en breidt assortiment uit

Sinds 2005 is Segway Nederland de enige importeur van Segway in Nederland. Nu de laatste jaren het producten- en dienstenpakket van het bedrijf is uitgebreid met onder meer Genny Mobility en Silence (Scutum), is besloten de verschillende merken en producten voortaan onder te brengen in de E-Milers.com B.V. Voor de communicatie uitingen zal de naam E-Milers.com worden gebruikt.

Silence e-scooter

E-Milers.com richt zich voornamelijk op de verkoop en onderhoud van elektrische voertuigen. Tijdens Ecomobiel zal E-Milers.com naast de bekende Segway PT’s ook  haar nieuwe huisstijl én de  Silence e-scooter presenteren. E-Milers.com is sinds kort de exclusieve distributeur voor Silence Scooters in de Benelux. Deze elektrische scooter onderscheidt zich vooral door de grote actieradius van zo’n 150 km op één acculading. Naast de Catalaanse overheid zijn ook oliebedrijf Repsol en CaixaBank investeerders in het bedrijf Scutum. De Silence e-scooter, die wordt geproduceerd in Spanje, is vooral gericht op de b2b-markt.

Vond je dit interessant? Abbonneer je dan hier op onze nieuwsbrief.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Voor meer informatie over het gebruik van uw gegevens, verwijzen wij u graag naar onze Privacyverklaring.