Disclaimer

Deze AANKONDIGING EN DISCLAIMER is gericht aan alle klanten en kopers van Segway® en Ninebot® producten of diensten van Segway - Ninebot Nederland. U wordt door deze AANKONDIGING op de hoogte gebracht dat Segway® en Ninebot® producten worden verkocht en de diensten worden verricht door onafhankelijke dealers, ervaringcentra en distributeurs en dat Segway - Ninebot Nederland een onafhankelijke, erkende dealer / distributeur van Segway Inc is. Elke dealer / distributeur / tour, inclusief Segway - Ninebot Nederland, is een zelfstandig bedrijf, volledig los van, en is een onafhankelijke contractant van, Segway Inc. Behalve voor toekenning van een beperkte lincentie om Segway - Ninebot Nederland om bepaalde handelsmerken in eigendom van Segway Inc. of Ninebot (Tianjin) Technology Co, Ltd te gebruiken in verband met de verkoop en promotie van Segway Inc. of Ninebot (Tianjin) Technology Co, Ltd producten of diensten en gebruik te maken van echte Segway inc. of Ninebot producten, heeft Segway Inc. geen controle over een onafhankelijke dealer / SAEC / distributeur en Segway Inc. is niet de eigenaar, uitvoerder of controleur van de website(s) die door Segway - Ninebot Nederland worden gebruikt om reclame te maken, promotie te uiten en de verkoop van echte Segway Inc. of Ninebot producten of diensten.

Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, Segway Inc., worden hierbij enkele aansprakelijkheid voor eventuele opzettelijke of nalatige handeling door een dealer / SAEC / distributeur, geen uitspraken gedaan, en / of schade aan een Segway of Ninebot product veroorzaakt door een daad van elke dealer / SAEC / distributeur. Segway is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door een dealer / SAEC / distributeur, met inbegrip van een dealer / SAEC / distributeur geïndentificeerd als een ''erkende'' dealer of een ''erkende'' tour.

Segway Inc. als fabrikant van de Segway personal Transporter en Segway SE-3 Patroller en Ninebot (tianjin) Technology Co, Ltd, als de fabrikant van de Ninebot E, Ninebot One, Ninebot by Segway MiniPro, biedt aparte beperkte garanties aan alle klanten en afnemers en hun respectievelijke merkproducten. Die beperkte garanties zijn gescheiden en apart van andere of aanvullende garanties of regelingen aangeboden door een dealer / SAEC / distributeur en noch Segway Inc. noch Ninebot (Tianjin) Techonology Co, Ltd zal verantwoordelijk zijn voor enige verklaring of garantie die gemaakt zijn door een dealer / SAEC / distributeur. 

 Iedere verklaring in een advertentie, literatuur, brochure of website moet niet worden geìnterpreteerd of opgevat als expliciet of impliciet het creëren van een relatie tussen de Segway Inc. en dealer / SAEC / distributeur, met inbegrip van Segway - Ninebot Nederland. 

Laatst bekeken