• Covid 19: onze showroom en het servicecentrum zijn geopend. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. We volgen dan ook de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Elektrische bezorgscooter

correo-header

Elektrische bezorgscooter 

E-Milers.com uit Den Bosch is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Naast de Segway, Ninebot en diverse elektrische steps hebben wij ook de elektrische Silence scooter in ons assortiment. Deze scooter is speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik en leent zich uitstekend als bezorgscooter. 

De Silence elektrische scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. De Silence is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Dit is terug te zien in het B2B chassis met een langere wielbasis, een laag zwaartepunt en een speciale cargoplaat voor verschillende cargotoepassingen. Dankzij de veelzijdigheid is de e-scooter op veel verschillende manieren professioneel te gebruiken. 

Bekijk de Silence

Van post tot maaltijdbezorging: de Silence staat voor u klaar. 

De Silence heeft twee modellen: de S02 en de S03. De S02 is het standaard model en heeft een uitzonderlijke actieradius oplopend tot maar liefst 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Dit zorgt er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie. De S03 heeft drie wielen voor meer stabiliteit en een maximaal totaalgewicht tot maar liefst 395 kg. Daarnaast heeft de e-scooter een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. De S03 heeft een actieradius tot 125 km, en is in combinatie met zijn grote laadvermogen ideaal voor bijvoorbeeld post- en pakketbezorging.

Beide scooters zijn uit te breiden met allerlei handige extra’s. Op deze manier kan de e-scooter aangepast worden aan uw specifieke behoeftes. Zo heeft u de keuze uit een 40L, 90L en een 200L box, een speciale bevestigingshaak voor solide verzekering van de cargo, een extra passagierszadel of een smartphonehouder.

Bezorgdiensten vertrouwen op Silence

Met klanten als PostNL, BurgerMe en Businesspost is de Silence geen vreemde voor de bezorgmarkt. En ook andere partijen vertrouwen op de Silence. Zo wordt de Silence ingezet door diverse gemeenten als Den Haag, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Wilt u het comfort van de elektrische Silence scooter zelf ervaren? Vraag vandaag nog een proefrit aan!

Vraag proefrit aan

Laatst bekeken