• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Elektrische driewieler

E-Milers-com_Silence_S03-2

Silence S03: dé elektrische driewieler

E-Milers.com is sinds 2016 importeur van de elektrische Silence scooter. In 2018 presenteerde Silence het nieuwe model: de Silence S03. Dit is een elektrische scooter met drie wielen, een verwisselbare accu en een uitzonderlijk laadvermogen van zo’n 120 kg.

Slimme technologie 

Het nieuwste model van Silence is een echt werkpaard: de elektrische driewieler heeft een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. In combinatie met het speciale B2B chassis maakt dit het niet alleen zeer veilig om te rijden, maar ook erg comfortabel. Verder heeft de elektrische driewieler een uitstekende actieradius tot wel 125 km op één acculading. Deze scooter is voorzien van een verwisselbaar accu waardoor de actieradius eenvoudig kan worden verdubbeld.

De S03 is technisch gezien zeer geavanceerd en heeft dezelfde uitstekende kwaliteit die we eerder al terug zagen in de Silence S02. Zo heeft de scooter onder andere een langere wielbasis voor een betere zitpositie en een multifunctionele cargoplaat. Deze cargoplaat heeft bij de Silence S03 nog meer mogelijkheden dan de S02: het maximaal totaalgewicht is maar liefst 395 kg. Tot de standaarduitrusting behoort een achteruitrijstand waardoor het manoeuvreren met een volgeladen scooter kinderspel is.

Vraag proefrit aan

De ultieme B2B e-scooter

Door de twee wielen aan de achterzijde heeft de scooter niet alleen een indrukwekkend laadvermogen, maar is deze ook zeer stabiel. De scooter kan volledig automatisch worden  geparkeerd zonder dat deze op een standaard moet worden geplaatst. Dit maakt de scooter ideaal voor stadslogistiek zoals bijvoorbeeld post,- maaltijd- en pakketbezorging. De scooter wordt op dit moment ingezet door parkeerhandhaving. 

 Neem contact op

Laatst bekeken