• In verband met het corona virus is onze showroom uitsluitend op afspraak geopend. Het service center / de fietsenmaker is wel geopend, we hebben de nodige maatregelen getroffen en houden ons aan de adviezen van het RIVM. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw begrip. • Tel: +31 (0)88 – 012 30 00

Elektrische scooter Den Bosch

E-Milers-com-showroom-2019_re-1

Elektrische scooter Den Bosch

E-Milers.com uit Den Bosch is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Naast de Segway, Ninebot en diverse elektrische steps hebben wij ook twee merken elektrische scooters in ons assortiment: 1 voor particulieren en de Silence voor zakelijke klanten. Wilt u een proefrit maken op een van onze voertuigen? Dat kan. Een proefrit vraagt u hier aan. Voor al onze voertuigen bieden wij gespecialiseerde service in ons service center in Den Bosch.

Silence scooter

De elektrische Silence scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. De Silence is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Dit is terug te zien in het B2B chassis met een langere wielbasis, een laag zwaartepunt en een speciale cargoplaat voor verschillende cargotoepassingen.

De Silence heeft twee modellen: de S02 en de S03. De S02 is het standaard model en heeft een uitzonderlijke actieradius oplopend tot maar liefst 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Dit zorgt er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie. De S03 heeft drie wielen voor meer stabiliteit en een maximaal totaalgewicht tot maar liefst 395 kg. Daarnaast heeft de e-scooter een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. De S03 heeft een actieradius tot 125 km, en is in combinatie met zijn grote laadvermogen ideaal voor bijvoorbeeld post- en pakketbezorging.

De scooters kunnen worden geleverd in een 25 of 45 km/u versie. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende accupakketten: 2kWh, 4kWh en 6kWh. Bijzonder is tevens dat de scooter leverbaar is met een uitneembare batterij. De e-scooter beschikt daarnaast over drie rijstanden; Eco, City en Smart en is voorzien van een achteruitrijstand. De Silence is uitgerust met een duaal remsysteem en remt af op de motor waardoor er minder slijtage plaatsvindt aan het remsysteem.

E-Milers.com uit Den Bosch is de exclusieve distributeur van Silence elektrische scooters in de Benelux.

Neem contact op

Laatst bekeken