Elektrische scooter Den Bosch

De elektrische Silence scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. De Silence is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Dit is terug te zien in het B2B chassis met een langere wielbasis, een laag zwaartepunt en een speciale cargoplaat voor verschillende cargotoepassingen. Ook heeft de Silence een uitzonderlijke actieradius oplopend tot maar liefst 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Dit zorgt er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie. 

De scooter kan worden geleverd in een 25 of 45 km/u versie. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende accupakketten: 2kWh, 4kWh en 6kWh. Bijzonder is tevens dat de scooter leverbaar is met een uitneembare batterij. De e-scooter beschikt over drie rijstanden; Eco, City en Smart en is voorzien van een achteruitrijstand. De Silence is uitgerust met een duaal remsysteem en remt af op de motor waardoor er minder slijtage plaatsvindt aan het remsysteem. 

De 100% elektrische scooter is duurzaam, zuinig, efficiënt en snel. Daarnaast is de scooter door middel van diverse opties aan te passen aan uw specifieke businessbehoefte. Zo kan een model voor bezorgdiensten worden uitgebreid met een speciale bevestigingshaak, verschillende topboxen en een smartphonehouder. Voor politiediensten is de Silence uitgerust met een speciale voorkap, drie boxen, een licht- en geluidsysteem, politie bestickering en een megafoon. Gebruikt u de scooter als BOA of beveiliger? Dan kan de scooter worden uitgebreid met een windscherm en handbeschermers. Voor welke business dan ook, de e-silence is de perfecte partner!

E-Milers.com uit Den Bosch is de exclusieve distributeur van Silence elektrische scooters in de Benelux.

Laatst bekeken