• Graag laten wij u weten dat onze showroom weer geopend is. Verder kunt u ook nog steeds terecht in ons servicecentrum. Uiteraard treffen wij hier de nodige voorzorgsmaatregelen.

Elektrische scooter kopen

B_PAK02247_smallbsMIM8pwfdj0q

E-scooter kopen

E-Milers.com uit Den Bosch is al sinds 2004 specialist op het gebied van licht elektrische voertuigen. Naast de Segway, Ninebot en diverse elektrische steps hebben wij ook twee merken elektrische scooters in ons assortiment: 1 voor particulieren en de Silence voor zakelijke klanten.

De Silence elektrische scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. De Silence is speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Dit is terug te zien in het B2B chassis met een langere wielbasis, een laag zwaartepunt en een speciale cargoplaat voor verschillende cargotoepassingen.Dankzij de veelzijdigheid is de e-scooter op veel verschillende manieren professioneel te gebruiken. 

Bekijk de Silence

Koop de Silence e-scooter en boost je business

De Silence heeft twee modellen: de S02 en de S03. De S02 is het standaard model en heeft een uitzonderlijke actieradius oplopend tot maar liefst 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Dit zorgt er voor dat de scooter ideaal is voor bijvoorbeeld bezorgdiensten, BOA’s, beveiligers en politie. De S03 heeft drie wielen voor meer stabiliteit en een maximaal totaalgewicht tot maar liefst 395 kg. Daarnaast heeft de e-scooter een robuust, solide uiterlijk en een geavanceerd kantelsysteem, waardoor de scooter schuin kan overhellen in een bocht. De S03 heeft een actieradius tot 125 km, en is in combinatie met zijn grote laadvermogen ideaal voor bijvoorbeeld post- en pakketbezorging. Beide scooters zijn uit te breiden met allerlei handige extra’s. Op deze manier kan de e-scooter aangepast worden aan uw specifieke behoeftes. Zo heeft u de keuze uit een 40L, 90L en een 200L box, een speciale bevestigingshaak voor solide verzekering van de cargo, een extra passagierszadel of een smartphonehouder.

E-scooter kopen, ga voor duurzaam

Een van de belangrijkste redenen om een elektrische scooter te kopen, is uiteraard de positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu. Bovendien bespaart u flink op brandstof- en onderhoudskosten. Daarnaast is ook geluidsreductie een belangrijk extra voordeel van elektrisch rijden. Maar liefst 1 op de 4 mensen ervaart overlast van het geluid van traditionele scooters, aldus de Nederlandse Stichting Geluidshinder. De stille elektrische Silence scooter blijkt de meest succesvolle manier te zijn om die overlast in woonwijken en binnenstad tegen te gaan.

Bovendien wordt elektrisch rijden vaak als comfortabeler ervaren dan een voertuig op brandstof. Redenen: de stilte, het gemak van het niet hoeven te schakelen en de snelle acceleratie. En dat zijn nog maar enkele voorbeelden van het comfort van elektrisch rijden. Wilt u het comfort van elektrisch rijden zelf ervaren? Vraag vandaag nog een proefrit aan!

Vraag proefrit aan

Laatst bekeken