Elektrische scooter kopen

E-scooter kopen

De Silence e-scooter is een efficiënt en technologisch hoogstaand voertuig welke speciaal ontwikkeld is voor koeriers, maaltijd- en postbezorgers, beveiligers, BOA’s en politie. De scooter heeft een actieradius oplopend tot 180 kilometer en een laadcapaciteit van 175 kilogram. Daarnaast onderscheidt de e-scooter zich door het speciaal ontwikkelde B2B chassis met langere wielbasis. Ook heeft de Silence een speciale multifunctionele cargo plaat waardoor er verschillende cargo toepassingen mogelijk zijn. Dankzij de veelzijdigheid is de e-scooter op veel verschillende manieren professioneel te gebruiken. De Silence S02 komt in drie verschillende uitvoeringen: de Cargo uitvoering, de BOA/beveiliging uitvoering en de Politie uitvoering.

Koop de Silence e-scooter en boost je business

Snel, efficiënt en zuinig: de Silence S02 e-scooter is ideaal voor zakelijk gebruik. De S02 Cargo leent zich perfect voor bezorgdiensten zoals maaltijd- en postbezorgers. Het standaardmodel is voorzien van unieke kenmerken en gemakken en is daarnaast uit te breiden met allerlei handige extra’s. Op deze manier kan de e-scooter aangepast worden aan uw specifieke behoeftes. Zo heeft u de keuze uit een 40L, 90L en een 200L box, een speciale bevestigingshaak voor solide verzekering van de cargo, een extra passagierszadel of een smartphonehouder.

E-scooter kopen, ga voor duurzaam

De Silence S02 BOA/Beveiliging is een stadsscooter, perfect voor dienstverleners zoals BOA’s, onderhoudsmonteurs, beveiligers en parkeerwachters. Het model is standaard voorzien van een 40 liter top box, een windscherm en handbeschermers. Op het gebied van ordehandhaving is de S02 Politie e-scooter het perfecte model. Deze e-scooter is speciaal ontwikkeld voor politiediensten en is uitgerust met alle voorzieningen die een professional binnen de ordehandhaving nodig heeft. De e-scooter is gemaakt voor actie. Zo is deze voorzien van drie boxen, twee aan de zijkant en één achterop. Ook beschikt de e-scooter over een speciale voorkap, licht- en geluidssysteem, een megafoon, een extra batterij, signalering op een uitschuifbare mast en politie bestickering.

De S02 e-scooter heeft een maximaal laadvermogen van 175kg, een maximale actieradius van 180km en kan een snelheid van 45 km/u halen. De scooter is daarnaast leverbaar met een uitneembare batterij en beschikt over drie rijstanden; Eco, City en Smart. Het voertuig is zeer wendbaar en stabiel dankzij het lage zwaartepunt en uitgerust met een achteruitrijstand en een duaal remsysteem. Dit  remsysteem zorgt voor een rijgedrag dat zowel comfortabeler als veiliger is. Bovendien remt de e-scooter af op de motor waardoor er minder slijtage plaatsvindt aan het remsysteem. Tot slot is de e-scooter stil, 100% elektrisch en voorzien van ledverlichting.

Boost je business met groen rijden!

Laatst bekeken